Euroleague: Δεν άσκησαν έφεση και παίζουν κανονικά με τους «αιώνιους» Μπράιαντ και Μπιμπέροβιτς

Newsroom
Ο Ταρίκ Μπιμπέροβιτς στη Φενέρμπαχτσε
Οι ποινές στον Ελάιτζα Μπράιαντ και τον Ταρίκ Μπιμπέροβιτς θα έχουν άμεση ισχύ με αποτέλεσμα οι δύο τους να μπορούν να αγωνιστούν κόντρα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό αντίστοιχα.

Την περασμένη Πέμπτη (10/10) η Αναντολού Εφές και η Φενέρμπαχτσε «διασταύρωσαν τα ξίφη» τους στην Euroleague. Κατά τη διάρκεια του αγώνα, η κατάσταση ξέφυγε με αποτέλεσμα ο Ελάιτζα Μπράιαντ και ο Ταρίκ Μπιμπέροβιτς να πιαστούν στα χέρια με άγριο καβγά.

Η Euroleague τιμώρησε τους δύο παίκτες επιβάλλοντας ποινή μίας αγωνιστικής και στους δύο ενώ τους επέβαλλε και πρόστιμο ύψους 10.000 και 5.000 ευρώ αντίστοιχα. Σε περίπτωση που οι δύο ομάδες έκαναν έφεση, οι αθλητές θα έχαναν τους αγώνες με τις ελληνικές ομάδες καθώς δεν θα είχαν άμεση ισχύ.

Τελικά όμως καμία από τις δύο πλευρές δεν άσκησαν έφεση και οι δύο τους θα παραμείνουν εκτός των αποψινών ματς (15/10) και θα έχουν κανονικά δικαίωμα συμμετοχής στις αναμετρήσεις με τους «αιώνιους».

@Photo credits: euroleague

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.