Ολυμπιακός - Αρμάνι Μιλάνο: Με Λαρεντζάκη αντί Γουίλιαμς Γκος στη 12άδα οι Πειραιώτες

Δημήτρης Οικονόμου
Λαρεντζάκης αντί Γκος με την Αρμάνι
Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης παίρνει τη θέση του τραυματία Νάιτζελ Γουίλιαμς Γκος στη 12άδα του Ολυμπιακού για την αναμέτρηση απέναντι στην Αρμάνι Μιλάνο.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Αρμάνι Μιλάνο για την 3η αγωνιστική της EuroLeague (21:15, NS4, Live στο Gazzetta) με σκοπό να κάνει το 2/2 στην έδρα του, μετά και τη νίκη επί της Ζάλγκιρις.

Με τους Πειραιώτες ωστόσο να έχουν την απουσία του Νάιτζελ Γουίλιαμς Γκος, μεταξύ άλλων. Ο Αμερικανός με πρόβλημα στους οπίσθιους μηριαίους θα προσπαθήσει να είναι έτοιμος για το παιχνίδι της Παρασκευή, απέναντι στην Εφές. Τη θέση του στη 12άδα με τους Ιταλούς παίρνει ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης και αυτή είναι η μοναδική αλλαγή σε σχέση με το ματς της περασμένης Παρασκευής απέναντι στη Ζάλγκιρις.

Φυσικά οι Πειραιώτες υπολογίζουν τον Μουστάφα Φαλ, ο οποίος πήρε χρόνο και με τη Ζάλγκιρις αλλά και με τον Άρη, ενώ εκτός παραμένει ο Νίκολα Μιλουτίνοφ, ο Ναζ Μήτρου Λονγκ και ο Κίναν Έβανς, με τον Αμερικανό φυσικά να βρίσκεται ακόμα στα πιτς. Ο Μιλουτίνοφ, βέβαια, να έχει επιστρέψει στις προπονήσεις και να μετράει αντίστροφα για την επάνοδό του στη δράση.

Το Depth Chart του Ολυμπιακού για την Αρμάνι

  • PG: Γουόκαπ, Βιλντόζα
  • SG: Ντόρσεϊ, Λαρεντζάκης
  • SF: Φουρνιέ, Παπανικολάου, ΜακΚίσικ
  • PF: Βεζένκοβ, Πίτερς, Πετρούσεφ
  • C: Φαλ, Ράιτ
@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.