Αντρέα Τρινκιέρι: «Κάποιος ήπιε ένα μπουκάλι κρασί και το επόμενο πρωί μετά το hangover άρχισε να μιλάει»

Αντρέα Τρινκιέρι: «Κάποιος ήπιε ένα μπουκάλι κρασί και το επόμενο πρωί μετά το hangover άρχισε να μιλάει»

Newsroom
trinkieri
Νέες καυστικές ατάκες από τον Αντρέα Τρινκιέρι στη συνέντευξη τύπου της Ζάλγκιρις Κάουνας με τον ίδιο να απαντά σε φήμες μεταγραφικών σεναρίων από την Ιταλία.

Για ακόμα μια φορά, ο Αντρέα Τρινκιέρι έγινε... viral με τις νέες δηλώσεις στις οποίες προχώρησε στο πλαίσιο της συνέντευξης τύπου της Ζάλγκιρις Κάουνας, απαντώντας σε μεταγραφικές φήμες πριν το ματς της ομάδας του με την Βίρτους στην Μπολόνια για την τρίτη αγωνιστική της Euroleague.

Πιο συγκεκριμένα, ο τεχνικός των Λιθουανών πήρε θέση για κάποια σενάρια που προέρχονται από Ιταλία μεριά και τα οποία συνδέουν την ομάδα του με τον Κρουζ Πίνκινς της Σκαφάτι.

«Ποτέ δεν δίνω σημασία σε φήμες, αλλά αυτή εδώ ήρθε από την Ιταλία. Άρχισα να γελάω, ήταν απίστευτο. Κάποιος ήπιε ένα ωραίο μπουκάλι κρασί το βράδυ και το επόμενο πρωί μετά το hangover άρχισε να μιλάει και να λέει πράγματα, που όχι μόνο ήταν ψευδή, αλλά δεν είχαν περάσει καν από το μυαλό μας».

Αυτά ήταν τα λόγια του Αντρέα Τρινκιέρι ο οποίος φρόντισε ξανά να προκαλέσει αίσθηση με τον τρόπο που τοποθετήθηκε σε ένα ακόμα ζήτημα.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.