Παρί - Παναθηναϊκός: Σλούκας και Σορτς παρουσίασαν τα περυσινά ευρωπαϊκά τρόπαια (vid)

Γιώργος Κούβαρης
Ο Κώστας Σλούκας με τον Τι Τζέι Σορτς
Λίγο πριν το τζάμπολ, ο Κώστας Σλούκας και ο Τι Τζέι Σορτς παρουσίασαν τα τρόπαια που κατέκτησαν οι δύο ομάδες τους την περασμένη σεζόν στην Euroleague. Αποστολή στο Παρίσι: Γιώργος Κούβαρης.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR αντιμετώπισε στη Γαλλία την Παρί στην αρχή της πρώτης «διαβολοβδομάδας» της Euroleague. Λίγο πριν την έναρξη της αναμέτρησης, ο Κώστας Σλούκας και ο Τι Τζέι Σορτς πραγματοποίησαν ένα ιδιαίτερο τελετουργικό.

Πιο συγκεκριμένα, ο Έλληνας γκαρντ και ο παίκτης της γαλλικής ομάδας, παρουσίασαν τα τρόπαια που κατάφεραν να κατακτήσουν πέρυσι αμφότερες οι ομάδες τους στο ευρωπαϊκό επίπεδο. Ο Παναθηναϊκός βγήκε πρωταθλητής Euroleague ενώ από την άλλη πλευρά η Παρί ήταν η μεγάλη νικήτρια του EuroCup.

Μετά τον αγώνα στη γαλλική πρωτεύουσα το «τριφύλλι» θα ταξιδέψει σε εκείνη της Ισπανίας ώστε να αντιμετωπίσει τη Ρεάλ Μαδρίτης (17/10, 21:45), σε μία... επανάληψη του περυσινού τελικού.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.