ΜακΚίσικ για Μπαρτζώκα: «Είμαι πολλά χρόνια με τον κόουτς, ξέρω ότι με εμπιστεύεται»

ΜακΚίσικ για Μπαρτζώκα: «Είμαι πολλά χρόνια με τον κόουτς, ξέρω ότι με εμπιστεύεται»

Δημήτρης Οικονόμου
ΜακΚίσικ για Μπαρτζώκα
Ο Σακίλ ΜακΚίσικ απάντησε στα πολύ καλά λόγια που είπε για εκείνον ο Γιώργος Μπαρτζώκας, μετά την άνετη επικράτηση του Ολυμπιακού επί της Αρμάνι.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας αποθέωσε τον Σακίλ ΜακΚίσικ στις δηλώσεις του, αμέσως μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Αρμάνι στο ΣΕΦ για την 3η αγωνιστική της EuroLeague.

Με τον ΜακΚίσικ, φυσικά, να δέχεται τα καλά λόγια του προπονητή του και να τονίζει πως γνωρίζονται πλέον πολύ καλά. Ο Αμερικανός έκλεισε με 22 πόντους και 3 ριμπάουντ, 2 ασίστ την αναμέτρηση.

Οι δηλώσεις του ΜακΚίσικ

«Είμαι με τον κόουτς για πολλά χρόνια, καταλαβαινόμαστε σε διαφορετικό επίπεδο, είναι καλό ότι ακούω αυτά τα λόγια, αλλά ξέρω ότι με εμπιστεύεται».

 

Για το αν κόντρα στην Αρμάνι έδειξαν ότι βαδίζουν σε σωστό μονοπάτι: «Σίγουρα, γιατί στη EuroLeague όπου και να τερματίσεις θα παίξεις με μία καταπληκτική ομάδα στα play off. Το απολαμβάνω».

@Photo credits: eurokinissi, ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.