Αταμάν: «Πρώτη φορά βλέπω αυτό το μπάσκετ στη EuroLeague, οι παίκτες μου είχαν πολλά παράπονα»

Newsroom
.
Ο Παναθηναϊκός γνώρισε την πρώτη ήττα στη EuroLeague από την Παρί και ο Εργκίν Αταμάν στάθηκε στον τρόπο παιχνιδιού των γηπεδούχων, εξηγώντας πως οι παίκτες του «τριφυλλιού» είχαν παράπονα για την άμυνα των Γάλλων.

Η Παρί πανηγύρισε την πρώτη νίκη της ιστορίας της στη EuroLeague, ρίχνοντας παράλληλα τον Παναθηναϊκό στο 2-1 στην κατάταξη και ο Εργκίν Αταμάν ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου:

«Συγχαρητήρια στην Παρί για τη νίκη της. Για εμάς ήταν κάτι ξεχωριστό να παίξουμε σε αυτό το γήπεδο. Μετά από τόσα χρόνια στην EuroLeague είδα έναν ασυνήθιστο τρόπο παιχνιδιού, αλλά έκαναν εξαιρετική εμφάνιση. Κάναμε 17 λάθη και πήραμε κακές επιλογές. Είχαν 17 επιθετικά ριμπάουντ, που σημαίνει ότι κάναμε λάθη και στα ριμπάουντ. Ήταν ένα καλό παιχνίδι για τη γηπεδούχο ομάδα και εμείς δεν καταφέραμε να βρούμε τους χώρους μας στο γήπεδο».

Αναφορικά στον τρόπο παιχνιδιού της Παρί, είπε: «Έκαναν ένα πολύ γρήγορο παιχνίδι. Έτρεχαν με την μπάλα και σούταραν μόλις στα 5-6 δευτερόλεπτα. Και αμυντικά ήταν πολύ επιθετικοί. Δεν έχω δει και δεν μπορώ να πω για τις φάσεις, αλλά οι παίκτες μου είχαν πολλά παράπονα. Ήταν κάτι ασυνήθιστο. Μετά από τόσα χρόνια πρώτη φορά το βλέπω αυτό στην EuroLeague».

Σε ερώτηση για το τι εννοεί με τα παράπονα, ανέφερε: «Δεν θέλω να πω κάτι. Ο κόσμος κατάλαβε τι είπα».

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.