Ματέο: «Το μόνο που ξέρω είναι ότι αύριο θα πάω πάλι στη δουλεία μου»

Ματέο: «Το μόνο που ξέρω είναι ότι αύριο θα πάω πάλι στη δουλεία μου»

Ο τσους Ματέο κόντρα στον Παναθηναϊκό
Η Ρεάλ Μαδρίτης γνώρισε την εκτός έδρας ήττα από την Μπασκόνια με σκορ 76-72 και βάσει του αποτελέσματος αλλά και ενόψει του ματς με τον Παναθηναϊκό τη προσεχή Πέμπτη (17/10-21:45) ο τεχνικών των Μαδριλένων, Τσους Ματέο σχολίασε το μέλλον του.

Η Ρεάλ Μαδρίτης πραγματοποιεί φέτος ένα από τα χειρότερα ξεκινήματα των τελευταίων ετών, έχοντας απολογισμό δύο νίκες και τέσσερις ήττες στα παιχνίδια για το πρωτάθλημα Ισπανίας και την Euroleague.

Μετά και από την ήττα από τη Μπασκόνια με σκορ 76-72 στη Βιτόρια ο τεχνικός της «Βασίλισσας», Τσους Ματέο ερωτήθηκε στη συνέντευξη τύπου για το μέλλον του, με τον ίδιο να απαντά πως το μόνο που γνωρίζει είναι ότι την επόμενη μέρα απλά θα πάει κανονικά στη δουλειά του.

Την ερχόμενη Παρασκευή (17/10-21:45) η Ρεάλ αντιμετωπίζει στη Μαδρίτη τον Παναθηναϊκό και μένει να φανεί αν θα βγάλει αντίδραση η ομάδα της Ισπανικής πρωτεύουσας και ποιες εξελίξεις θα προκύψουν σε περίπτωση ήττας.

«Χρειαζόμαστε νίκες για να αποκτήσουμε αυτοπεποίθηση»

«Κάναμε ένα βήμα μπροστά. Κόντρα στη Μπασκόνια ήταν ένα πολύ σκληρό παιχνίδι που παίχτηκε πόντο προς πόντο. Αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες της Μπασκόνια. Παράλληλα, στάθηκαν τυχεροί στο τέλος παίρνοντας αρκετά επιθετικά ριμπάουντ που μετέτρεψαν σε καλάθια. Όταν το παιχνίδι είναι τόσο κοντά μπορεί να συμβούν τέτοια πράγματα, αλλά το καλύτερο είναι ότι η ομάδα δούλεψε πολύ καλά.

 

Έχουμε εξαντλήσει πολλές φορές τα 24 δευτερόλεπτα των επιθέσεων μας και κάνουμε κατάχρηση του χρόνου. Σε αρκετές περιπτώσεις ήμασταν αρκετά καλοί στα ριμπάουντ μέχρι την τελευταία περίοδο και τις τελευταίες φάσεις.

Αναφορικά με τους Μάρκους Χάουαρντ, είναι ένας μόνιμος κίνδυνος και δεν είχαμε καλή αντιμετώπιση απέναντι του. Συνεχίζουμε όμως σε ανοδική πορεία, απλά χρειαζόμαστε νίκες για να αποκτήσουμε αυτοπεποίθηση. Στο πρώτο ημίχρονο σουτάραμε 2/14 από τρίποντα, αλλά δώσαμε 11 ασίστ.

Από εκεί και πέρα, σχετικά με το μέλλον μου, η διαδικασία είναι ότι αύριο θα σηκωθώ και θα πάω ξανά στη δουλειά, δεν ξέρω τίποτα άλλο».

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.