Παναθηναϊκός: Το Gazzetta στην προπόνηση των «πρασίνων» στη Μαδρίτη

Γιώργος Κούβαρης
ΠΑΟ Μαδρίτη
Με το κίνητρο της επιστροφής στις νίκες, ο Παναθηναϊκός πραγματοποίησε την προπόνησή του στη Μαδρίτη, ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με τη Ρεάλ. Το Gazzetta βρίσκεται εκεί και σας μεταφέρει το κλίμα από τις τάξεις των «πρασίνων». ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗ ΜΑΔΡΙΤΗ: Γιώργος Κούβαρης.

Ο Παναθηναϊκός θέλει να σβήσει από το μυαλό του όσο γρηγορότερα γίνεται ό,τι έγινε στο Παρίσι. Οι «πράσινοι» ηττήθηκαν από τους Γάλλους αλλά η EuroLeague δεν τους δίνει χρόνο να σκεφτούν, μιας και η αναμέτρηση με τη Ρεάλ έρχεται το βράδυ της Πέμπτης (17/10 - 21:45). Εκεί όπου οι Μαδριλένοι έχουν και αυτοί ένα μεγάλο «πρέπει» μετά τη νέα ήττα από την Μπασκόνια.

Ο Κέντρικ Ναν τόνισε πως ο Παναθηναϊκός θα είναι έτοιμος, μιας και άπαντες έχουν εγωισμό και θέλουν να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα. Την ώρα που οι Μαδριλένοι ψάχνουν και μία άτυπη εκδίκηση σε αυτό το παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής της EuroLeague, μετά την ήττα στον τελικό του Βερολίνου λίγους μήνες νωρίτερα.

Ένα παιχνίδι που αποτελεί οδηγό για τον Παναθηναϊκό, με τον Αταμάν να μιλάει λίγο πριν την έναρξη της προπόνησης για τα «κλειδιά» της αναμέτρησης. Οι «πράσινοι» έφτασαν νωρίς στη Μαδρίτη και πραγματοποίησαν την προπόνησή τους, με φόντο το αυριανό σπουδαίο ματς στο WiZink Center.

Θυμίζουμε πως στην αυριανή αναμέτρηση η Ρεάλ θα έχει πίσω στη δράση τον Φακούντο Καμπάτσο, ο οποίος τιμωρήθηκε για μία αγωνιστική και δεν έπαιξε κόντρα στην Μπασκόνια, για το συμβάν της 1ης αγωνιστικής με τους διαιτητές στο παιχνίδι με την Μπάγερν.

 

Το Gazzetta στην προπόνηση του Παναθηναϊκού

@Photo credits: Βαγγέλης Στόλης

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.