Ολυμπιακός: Το κοινό post των ΜακΚίσικ και Ροντινέι από το ΣΕΦ και το επικό σχόλιο του Αμερικανού

Ολυμπιακός: Το κοινό post των ΜακΚίσικ και Ροντινέι από το ΣΕΦ και το επικό σχόλιο του Αμερικανού

Αλέκος Χρυσικόπουλος
mckissic_rodinei
Ροντινέι και Σακιέλ ΜακΚίσικ φωτογραφήθηκαν ακόμα μια φορά μαζί, δημοσιεύοντας post στα social media και τον Αμερικανό να αφήνει επικό σχόλιο.

Η νίκη του Ολυμπιακού απέναντι στην Αρμάνι Μιλάνο για την τρίτη αγωνιστική της EuroLeague ήταν εμφατική και παράλληλα είχε ιδιαίτερα ποδοσφαιρικό άρωμα.

Και αυτό γιατί στο ΣΕΦ «έδωσαν» το παρών ποδοσφαιριστές των Πειραιωτών, μεταξύ αυτών και ο Ροντινέι ο οποίος διατηρεί άριστες φιλικές σχέσεις με τον Σακιέλ ΜακΚίσικ. Το απέδειξαν άλλωστε και με την κοινή ανάρτηση που έκαναν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με τον Βραζιλιάνο μπακ και τον Αμερικανό φόργουορντ να δημοσιεύουν τρεις κοινές τους φωτογραφίες, η πρώτη εξ αυτών από το ματς του ΣΕΦ με την Αρμάνι.

«Φίλοι εντός και εκτός γηπέδου, πάντα επιτυχίες σε σένα», έγραψε ο Ροντινέι στη λεζάντα της ανάρτησης υπό τον ήχο του διάσημου τραγουδιού του rapper Kendrick Lamar «Not like us». Την παράσταση έκλεψε δε, ο ΜακΚίσικ ο οποίος άφησε ένα σχόλιο λέγοντας χαρακτηριστικά: «Νομίζω πως περιμένουν από εμάς να κάνουμε κανάλι στο YouTube, θα είναι το κορυφαίο υλικό στον κόσμο». Φυσικά οι δύο αθλητές, γνώρισαν την αποθέωση στα σχόλια από τους φίλους των «ερυθρολεύκων».

@Photo credits: pretinhorodi_oficial and smck40 // instagram

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.