Εφές - Ολυμπιακός: Στη διαιτητική τριάδα ο Ντιφαλά

Σπύρος Μαρκεζίνης
Η τριάδα των διαιτητών του τελικού Ολυμπιακός - Ρεάλ
Ο Μεντί Ντιφαλά θα είναι ένας από τους τρεις διαιτητές στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με αντίπαλο την Αναντολού Εφές.

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει την Παρασκευή (18/10, 20:30) την Αναντολού Εφές σε εκτός έδρας παιχνίδι για το δεύτερο σκέλος της «διαβολοβδομάδας», μετά από τη νικηφόρα αρχή επί της Αρμάνι Μιλάνο.

Στην αναμέτρηση της Κωνσταντινούπολης, στη διαιτητική τριάδα που θα διευθύνει τον αγώνα θα βρίσκεται και ο Μεντί Ντιφαλά. Ο Γάλλος διαιτητής θα είναι η πρώτη φορά που θα βρεθεί ξανά σε ματς των «ερυθρόλευκων» μετά από εκείνο το Game 3 των περυσινών play off κόντρα στη Μπαρτσελόνα.

Σε εκείνον τον αγώνα ο Ντιφαλά είχε σφυρίξει φάουλ πάνω στον Τζαμπάρι Πάρκερ στο τέλος του χρόνου της παράτασης, δίνοντας 3 βολές στον παίκτη της καταλανικής ομάδας. Μάλιστα, από εκείνες τις βολές που είχαν ξεσηκώσει τις διαμαρτυρίες των «ερυθρόλευκων», ο Πάρκερ είχε ευστοχήσει και είχε δώσει τη νίκη στην ομάδα του που έκανε το 2-1 στη σειρά.

Μαζί του θα βρίσκεται επίσης ο Όλεγκς Λάτισεβς και ο Γκεντιάν Τσίτσι.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.