ΓεροΓιοβάισα: Να της πάρει τον αέρα...

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
ΓεροΓιοβάισα: Να της πάρει τον αέρα...
Οπως στη Μαδρίτη, όπως στο Βερολίνο... Ο Παναθηναϊκός θέλει να διαλύσει την ψυχολογία της «Βασίλισσας» κι έχει τον τρόπο να τα καταφέρει.

Στις 29 Φεβρουαρίου έσπασε την κατάρα, στις 26 Μαΐου το στέμμα και στις 17 Οκτωβρίου θα της πάρει τον αέρα! Ο Παναθηναϊκός μπορεί να μετρούσε μια δεκαετία να νικήσει στη Μαδρίτη, ωστόσο στα τελευταία ραντεβού κάνει πάρτι, με καλύτερο αυτό στο Βερολίνο. Είμαι σίγουρος πως πριν οι παίκτες του Παναθηναϊκού πατήσουν στο παρκέ της «wizink center», ο Αταμάν θα τους δείξει video με αυτά που έκαναν στον τελικό της EuroLeague.

Στο Παρίσι οι Πράσινοι ήταν σκιά του εαυτού τους, ο Λεσόρ έτρεχε και σκόραρε για όλους, πόσο να αντέξει ο Γάλλος; Σε αυτό το ραντεβού ο Παναθηναϊκός καλείται να παίξει όπως ακριβώς τελείωσε τη σεζόν, με το πόδι στο γκάζι, κι αν το κάνει δεν θα αφήσει πολλά περιθώρια σε αυτή τη Ρεάλ. Η «Βασίλισσα» αναζητά σανίδα σωτηρίας, όπως και ο Τσους Ματέο, στο χέρι του Παναθηναϊκού είναι όμως να μην τη... δώσουν.

Μια νίκη στη Μαδρίτη θα του δώσει ξανά ώθηση και το Τριφύλλι τη χρειάζεται κυρίως για ψυχολογικούς λόγους. Η Ρεάλ θέλει εκδίκηση, ο Παναθηναϊκός απαντήσεις και ο γεροΓιοβάισα βλέπει ματσάρα. Το over 166,5 σε απόδοση 1.80 είναι η ιδανική επιλογή! To μάτι μου έπεσε και σε ενισχυμένες αποδόσεις... και το 20+ πόντοι του Κέντρικ Ναν στο 3.00 είναι εξαιρετικό, όπως και τα 10+ ριμπάουντ του Ταβάρες.

Κάποιοι φίλοι μου έστειλαν «Γέρο δώσε, Μπράουν 10+πόντοι, Ναν 2+ εύστοχα τρίποντα και νίκη Παναθηναϊκού στο 8.50». Το τελευταίο είναι για τους τολμηρούς...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα