Φενέρμπαχτσε - Μακάμπι Τελ Αβίβ: Στο Κάουνας ο αγώνας για λόγους ασφαλείας

Σαρούνας Γιασικεβίτσιους
Αλλαγή έδρας, αλλά και ώρας για τον αγώνα Φενέρμπαχτσε - Μακάμπι Τελ Αβίβ, καθώς η αναμέτρηση δεν θα διεξαχθεί στη Τουρκία, αλλά στη Λιθουανία για λόγους ασφαλείας, κάτι που είχε συμβεί και πέρυσι.

Η Φενέρμπαχτσε (2-1), όπως αρχικά είχε προγραμματιστεί, επρόκειτο να αντιμετωπίσει εντός έδρας τη Μακάμπι Τελ Αβίβ (2-1) για την έκτη αγωνιστική της Euroleague, στις 29/10 και ώρα 19:45.

Ωστόσο λόγω των αναταραχών στην ευρύτερη περιοχή, το παιχνίδι θα διεξαχθεί στη Ζαλγκίριο Αρένα στο Κάουνας της Λιθουανίας, στην έδρα της Ζάλγκιρις και όχι στην έδρα της Φενέρμπαχτσε στη Τουρκία.

Όπως ανακοίνωσε η διοργανώτρια αρχή, η ομάδα του Σαρούνας Γιασικιβίτσιους θα υποχρεωθεί να «φιλοξενήσει» την Μακάμπι Τελ Αβίβ στο Κάουνας την ίδια ημερομηνία, αλλά σε διαφορετική ώρα (20:30).

Η συγκεκριμένη αλλαγή είχε γίνει και πέρυσι, με τη Φενέρμπαχτσε ωστόσο να είχε αντιμετωπίσει τότε τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στο Πενεβέζις.

 

Η ανακοίνωση της Euroleague

Η αναμέτρηση της έκτης αγωνιστικής ανάμεσα στη Φενέρμπαχτσε και τη Μακάμπι Τελ Αβίβ θα διεξαχθεί στη Ζαλγκίριο Αρένα ου Κάουνας της Λιθουανίας. Το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο για την Τρίτη, 29 Οκτωβρίου στις 20:30. Η απόφαση πάρθηκε λαμβάνοντας υπόψιν τις συμβουλές των κυβερνήσεων της Τουρκίας και του Ισραήλ.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.