Σφαιρόπουλος για Πετρούσεφ: «Κατευθυνόμενοι δημοσιογράφοι που μεταφέρουν ψέματα»!

Newsroom
.
Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος κλήθηκε να σχολιάσει τη φημολογία που αναπτύχθηκε σχετικά με τον Φίλιπ Πετρούσεφ, ξεκαθαρίζοντας πως ο Ερυθρός Αστέρας δεν εξετάζει το ενδεχόμενο να υπογράψει κανέναν παίκτη!

Η περίπτωση του Φίλιπ Πετρούσεφ για τον Ερυθρό Αστέρα ήλθε εκ νέου στο προσκήνιο το μεσημέρι της Πέμπτης 17/10, αφού σερβικό δημοσίευμα έκανε λόγο για συμφωνία του φόργουορντ του Ολυμπιακού για τη μετακίνησή του στην ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου.

Αρχικώς, ο εκπρόσωπος του Πετρούσεφ, Μίσκο Ραζνάτοβιτς, ξεκαθάρισε ότι τα δημοσιεύματα που εμπλέκουν τον Σέρβο φόργουορντ με τον Ολυμπιακό είναι εντελώς λανθασμένα ενώ θέση επί του θέματος πήρε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου.

«Σέβομαι τη δημοσιογραφία και τους δημοσιογράφους. Η δουλειά σας είναι πολύ σημαντική γιατί μεταφέρετε τα νέα στον κόσμο. Η δημοσιογραφία πάντα βοηθάει για να βγει η αλήθεια προς τα έξω. Παρ' όλα αυτά, υπάρχουν κάποιοι κατευθυνόμενοι δημοσιογράφοι που μεταφέρουν ειδήσεις που είναι σκέτα ψέματα! Τη στιγμή μάλιστα που είμαστε στο 3-0. Δόξα τω Θεώ, είναι μειοψηφία και δεν μπορεί να βλάψει εντελώς το επάγγελμά σας. Όπως καταλαβαίνετε, δεν ψάχνουμε να προσθέσουμε κανέναν παίκτη» ανέφερε σχετικά.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.