Ρεάλ Μαδρίτης - Παναθηναϊκός: Ρεκόρ καριέρας σε πόντους και τρίποντα ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ

Newsroom
juancho
Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε στην Μαδρίτη από την Ρεάλ με 90-86 για την τέταρτη αγωνιστική της EuroLeague, αλλά ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ ήταν από τους διακριθέντες πραγματοποιώντας δύο ρεκόρ καριέρας.

Ήττα στις λεπτομέρειες για τον Παναθηναϊκό AKTOR ο οποίος δεν κατάφερε να φύγει με το «διπλό» από την Μαδρίτη, γνωρίζοντας την ήττα από την Ρεάλ με 90-86 στο πλαίσιο της τέταρτης αγωνιστικής της EuroLeague.

Ωστόσο, ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ ήταν από τους διακριθέντες και συνέβαλε τα μέγιστα προκειμένου η ελληνική ομάδα να διεκδικήσει τη νίκη μέχρι τα τελευταία λεπτά. Με τους 16 πόντους που πέτυχε, ο Ισπανός φόργουορντ πέτυχε ρεκόρ καριέρας στην EuroLeague ξεπερνώντας τους 14 που είχε πετύχει στο Μόναχο επί της Μπάγερν την περσινή σεζόν, ενώ με τα τέσσερα εύστοχα σουτ τριών πόντων έκανε επίσης προσωπικο ρεκόρ.

Ο Χουάντσο μέτρησε 2/4 δίποντα, 4/5 τρίποντα, 4 ριμπάουντ, 1 ασίστ και κανένα λάθος σε 29:25' που βρέθηκε στο παρκέ, καταγράφοντας 20 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.