Ματέο: «Ο συναγερμός ενεργοποιείται πάντα στη Ρεάλ»!

Newsroom
1
Ο Τσους Ματέο υπενθύμισε πως η EuroLeague είναι πολύ σκληρή για όλες τις ομάδες, εξηγώντας πως το ζητούμενο για τη Ρεάλ Μαδρίτης είναι να παρουσιάσει συνέπεια.

Η Ρεάλ Μαδρίτης παρατάχθηκε κόντρα στον Παναθηναϊκό μετρώντας πέντε ήττες σε οκτώ επίσημους αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις ωστόσο επικράτησε των «πράσινων» με 90-86 και βελτίωσε το ρεκόρ της σε 2-2.

Οι Μαδριλένοι υποχρέωσαν τον Παναθηναϊκό στη δεύτερη σερί ήττα στη regular season και Τσους Ματέο εξήγησε στη flash interview: «Ο συναγερμός ενεργοποιείται πάντα στη Ρεάλ! Ό,τι και να γίνει εδώ ξέρεις ότι πρέπει να κερδίζεις. Ο κόσμος είναι πάντα κοντά μας και το αξίζει, αξίζει νίκες. Τώρα κρατάμε το αποτέλεσμα, δεν έχουμε κερδίσει ακόμα εκτός έδρας, αλλά θα έρθουν και αυτές οι νίκες.

Είναι πολύ σκληρή η EuroLeague, είναι δύσκολο να είσαι σταθερός. Πέρσι κάναμε μια φανταστική χρονιά, αλλά χάσαμε τον τελικό. Δεν υποφέραμε πέρσι, ήταν φανταστικά όσα κάναμε με τόσες νίκες, αλλά δε θα συμβεί φέτος. Πρέπει να βρούμε τον τρόπο να μείνουμε σταθεροί. Οταν έρχονται ήττες πρέπει να κάνουμε ένα βήμα μπροστά».

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.