Αταμάν για τα 3:39 του Μπράουν: «Δεν έγινε κάτι, ήθελα να δώσω περισσότερο ρυθμό στον Σλούκα»

Newsroom
Αταμάν
Ο Εργκίν Αταμάν στάθηκε στον χρόνο του Μπράουν και έβαλε στην κουβέντα τον Κώστα Σλούκα μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από την Ρεάλ.

Η Ρεάλ Μαδρίτης υπέταξε τον Παναθηναϊκό με 90-86 και τον έπιασε στο 2-2. Μετά το τέλος του ματς ο Eργκίν Αταμάν μίλησε στην συνέντευξη Τύπου και στάθηκε στον χρόνο του Μπράουν, ενώ έκανε αναφορά και στα πολλά επιθετικά ριμπάουντ της Ρεάλ.

«Η Ρεάλ πήρε τον έλεγχο του ματς στην πρώτη περίοδο. Ξεκινήσαμε πολύ άσχημα και ήμασταν πολύ soft στην πρώτη περίοδο. Δεχθήκαμε 27 πόντους. Και μετά χάσαμε την ισορροπία μας σε όλο το ματς. Προσπαθήσαμε να επιστρέψουμε με την άμυνά μας στη δεύτερη περίοδο με παίκτες από τον πάγκο. Προσπαθήσαμε να επιστρέψουμε αλλά δεν τα καταφέραμε. Στην τρίτη περίοδο η Ρεάλ έπαιξε εξαιρετικά και πήρε μία σημαντική διαφορά. Παλέψαμε να επιστρέψουμε αλλά σε εκτός έδρας ματς δεν είναι εύκολο. Έχουμε μόλις 1 κλέψιμο στο ματς, κάτι που δείχνει πως δεν ήμασταν επιθετικοί στην άμυνα. Είχαμε 8 λάθη. Σε μερικά σημεία του αγώνα παίξαμε καλή άμυνα, αλλά δώσαμε πολλά επιθετικά ριμπάουντ που ήταν το κλειδί για την ήττα μας», είπε αρχικά.

Για χρόνο του Λορένζο Μπράουν (έπαιξε λιγότερο από 4 λεπτά): «Δεν έγινε κάτι. Ξεκίνησε την πεντάδα και στην αρχή του ματς που δεν παίζαμε καλά και βρεθήκαμε πίσω με 11 πόντους. Στη συνέχεια γυρίσαμε το rotation στους παίκτες που είχαμε την περσινή σεζόν, όπως ο Σλούκας και ο Γκραντ. Ήθελα να δώσω περισσότερο ρυθμό στον Σλούκα και κόντρα στον Αμπάλντε, που έκανε ένα εξαιρετικό παιχνίδι αμυντικά και επιθετικά. Έβαλαν πολλή πίεση πάνω στον Ναν και θέλαμε στο παρκέ τον Σλούκα. Αμυντικά είναι δύσκολο να παίξουμε και με τον Σλούκα και με τον Μπράουν στο παρκέ. Ήταν επιλογή για το ματς».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.