Τρινκιέρι: «Δεν είναι θαύμα, απλά μια σπουδαία ανατροπή»

Τρινκιέρι: «Δεν είναι θαύμα, απλά μια σπουδαία ανατροπή»

Σπύρος Μαρκεζίνης
Αντρέα Τρινκέρι
Ο Αντρέα Τρινκιέρι, στις δηλώσεις του μετά την επική ανατροπή ανέφερε ότι δεν ήταν θαύμα ενώ υπογράμμισε ότι θέλει να πείσει τους παίκτες του ότι μπορούν να παίξουν καλύτερα.

Η Ζάλγκιρις Κάουνας πραγματοποίησε την μεγαλύτερη έως τώρα ανατροπή, έχοντας πάρει τη νίκη με 85-82 κόντρα στην Αρμάνι Μιλάνο, ενώ είχε φτάσει να χάνει και με 27 πόντους.

Ο προπονητής της λιθουανικής ομάδας, Αντρέα Τρινκέρι, μετά το τέλος της σπουδαίας για την ομάδα του αναμέτρησης, στις δηλώσεις του στάθηκε στις τρεις πρώτες περιόδους του αγώνα και την άσχημη εικόνα που είχαν οι παίκτες του ενώ προσπαθώντας να θυμηθεί το πότε έκανε ξανά μία τέτοια ανατροπή, είπε ότι ήταν πριν από 5.000 χρόνια!

«Πρώτα από όλα θέλω να καταλάβω τι έγινε στις πρώτες τρεις περιόδους. Αυτά τα παιδιά δουλεύουν σκληρά και θέλω να τους πείσω ότι μπορούν να παίξουν καλύτερα.

Αυτό είναι το πρώτο πράγμα, δεν βλέπω τα νούμερα. Είμαι πολύ χαρούμενος για τους παίκτες μου, για την ομάδα, για τους φιλάθλους αλλά ζω μέσα στα προβλήματα. Ζω μέσα στην επίλυση προβλημάτων. Θέλω να καταλάβω πως μπορώ να βοηθήσω την ομάδα ώστε να μη γίνει αυτό ξανά.

 

Δεν είναι θαύμα, απλά μια σπουδαία ανατροπή.

Η μεγαλύτερη ανατροπή μου ήταν από το -25. Αλλά πιστεύω ότι ήταν πριν από 5.000 χρόνια. Δεν το θυμάμαι καν. Θυμάμαι όμως ότι ήταν 25. Δεν ξέρω, μάλλον σε παιχνίδι νέων. Όπως και να έχει, ήταν μία μεγάλη ανατροπή απόψε».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.