Μπάγερν Μονάχου: Αισιοδοξία για Λούτσιτς και επιστροφή μέσα στην εβδομάδα με Ολυμπιακό

Μπάγερν Μονάχου: Αισιοδοξία για Λούτσιτς και επιστροφή μέσα στην εβδομάδα με Ολυμπιακό

Σπύρος Μαρκεζίνης
Ο Βλάντιμιρ Λούτσιτς της Μπάγερν Μονάχου
Ο Βλάντιμιρ Λούτσιτς έχασε τη «διαβολοβδομάδα» ωστόσο αν όλα πάνε με βάση το σχέδιο, θα προλάβει να επιστρέψει στη δράση την επόμενη εβδομάδα όπου η Μπάγερν αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό.

Η Μπάγερν Μονάχου την επόμενη εβδομάδα, στις 25/10 θα υποδεχτεί στη Γερμανία τον Ολυμπιακό για την πέμπτη αγωνιστική της Euroleague. Η ομάδα από τη «Βαυαρία» ολοκλήρωσε τη «διαβολοβδομάδα» έχοντας σημειώσει μία ήττα από την Παρτιζάν (86-78) και μία οριακή νίκη επί της Παρί με 109-107.

Ο προπονητής του συλλόγου, Γκόρντον Χέρμπερτ, μπορεί να μην είχε στη διάθεσή του Βλάντιμιρ Λούτσιτς που αντιμετωπίζει κάποιον τραυματισμό που δεν έχει γίνει ακόμα γνωστός, ωστόσο σύμφωνα με τα λεγόμενα του έμπειρου τεχνικού, υπάρχει αισιοδοξία πως ο 35χρονος φόργουορντ θα προλάβει να επιστρέψει μέσα στην επόμενη εβδομάδα.

Ο Λούτσιτς την περασμένη σεζόν είχε κατά μέσο όρο από 7,6 πόντους με 2,8 ριμπάουντ και 1,8 ασίστ σε 25:08 λεπτά συμμετοχής.

@Photo credits: euroleague

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.