Αρμάνι-Ζάλγκιρις: Η δεύτερη μεγαλύτερη ανατροπή στην Euroleague πίσω από την Πρόκομ του Πονίτκα (vid)

Newsroom
Από τον αγώνα της Ζάλγκιρις με την Αρμάνι Μιλάνο
Η Ζάλγκιρις Κάουνας σημείωσε μία τρομερή ανατροπή κόντρα στην Αρμάνι Μιλάνο, φτάνοντας πολύ κοντά στο ρεκόρ της Euroleague.

Η Ζάλγκιρις στην τέταρτη αγωνιστική της Euroleague έγραψε ιστορία. Μπορεί να βρέθηκε πίσω στο σκορ με 27 πόντους, ωστόσο η ομάδα του Αντρέα Τρινκιέρι κατάφερε να κάνει τη μεγάλη ανατροπή και να πάρει τη νίκη επί της Αρμάνι Μιλάνο με 85-82.

Ο Ιταλός προπονητής, προσπαθώντας να θυμηθεί ο ίδιος το ρεκόρ του για τη μεγαλύτερη απόσταση που έχει καλύψει η ομάδα του, αστειεύτηκε λέγοντας πως πρέπει να ήταν πριν από 5.000 χρόνια.

Το μόνο σίγουρο πάντως βρέθηκε πολύ κοντά στο ρεκόρ της Euroleague. Πιο συγκεκριμένα, τον Δεκέμβριο του 2012 στην Ιταλία, η Σιένα είχε υποδεχτεί την Πρόκομ. Η διαφορά στην πρώτη περίοδο έφτασε μέχρι και τους 28 πόντους!

Οι Πολωνοί ωστόσο κατάφεραν όχι απλά να στείλουν το παιχνίδι στην παράταση (76-76) αλλά κατάφεραν να πάρουν και τη νίκη με 95-88! Ένας μάλιστα από τους πρωταγωνιστές της Πρόκομ ήταν ο, πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού, Ματέους Πονίτκα που σημείωσε 23 πόντους ενώ αντίπαλός του βρέθηκε ο άλλοτε παίκτης του Ολυμπιακού, Ντάνιελ Χάκετ!

 

@Photo credits: @bczalgiris

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.