Αρμάνι Μιλάνο: Διάστρεμμα ο Ντιοπ, 3-4 εβδομάδες εκτός δράσης

Αρμάνι Μιλάνο: Διάστρεμμα ο Ντιοπ, 3-4 εβδομάδες εκτός δράσης

Newsroom
diop
Οι τραυματισμοί στις τάξεις της Αρμάνι Μιλάνο συνεχίζονται, με τον Ουσμάν Ντιοπ να παθαίνει διάστρεμμα στο ματς με την Ζάλγκιρις και να τίθεται νοκ-άουτ για τρεις με τέσσερις εβδομάδες.

Ενός κακού μύρια έπονται και η Αρμάνι το βιώνει για τα καλά τον τελευταίο καιρό αφού συνεχίζει να πλήττεται από τραυματισμούς μετά και την ήττα σοκ από την Ζάλγκιρις το βράδυ της Πέμπτης (17/10).

Η ιταλική ομάδα όχι μόνο έχασε ένα δικό της ματς με τους Λιθουανούς για την τέταρτη αγωνιστική της EuroLeague, αλλά έχασε και τον Ουσμάν Ντιοπ που υπέστη διάστρεμμα, προλαβαίνοντας να αγωνιστεί εννιά λεπτά και ο οποίος τίθεται νοκ-άουτ για τρεις με τέσσερις εβδομάδες.

Ο Σενεγαλέζος σέντερ πρόκειται να χάσει σίγουρα τα ευρωπαϊκά παιχνίδια με Αναντολού Εφές (25/10), Μπασκόνια στην Βιτόρια (29/10), Μπολόνια (31/10) και Ρεάλ Μαδρίτης (7/11), ενώ αφήνει τους Μιλανέζους με ένα μόλις «5άρι» και συγκεκριμένα τον τρίτο στην ιεραρχία Ντέιβιντ ΜακΚόρμακ, αφού στα «πιτς» βρίσκεται από τις αρχές του Οκτωβρίου και ο Τζος Νίμπο.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.