Χάποελ Τελ Αβίβ: «Θέλει να δελεάσει τον Μάνταρ με συμβόλαιο ύψους $600 χιλ.»

Newsroom
Μάνταρ
Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ από το Ισραήλ, η Χάποελ Τελ Αβίβ προσφέρει 600.000 δολάρια τον χρόνο για να κάνει δικό της τον Γιαμ Μάνταρ.

Η σεζόν έχει ξεκινήσει αλλά η Χάποελ Τελ Αβίβ ψάχνει τρόπο να ενισχυθεί ακόμα περισσότερο. Η ομάδα του Στέφανου Δέδα, που έφερε μεταξύ άλλων στην Ευρώπη τον Πάτρικ Μπέβερλι, σύμφωνα με την «sport5.co.il» έχει κάνει πρόταση στον Γιαμ Μάνταρ.

Ο Ισραηλινός δεσμεύεται μεν με συμβόλαιο στην Μπάγερν Μονάχου, ωστόσο η Χάποελ του προσφέρει 600.000 δολάρια ανά σεζόν για τρία χρόνια. Μία άκρως δελεαστική πρόταση, με τον ιδιοκτήτη της Χάποελ να θέλει να τον φέρει στο Ισραήλ.

Μάλιστα αναφέρεται πως ο Όφερ Τζανάι, ιδιοκτήτης της Χάποελ, έχει μιλήσει με άτομα του περιβάλλοντός του για να τον πείσει. Ο Μάνταρ στη φετινή EuroLeague με τη φανέλα της Μπάγερν μετράει 4.3 πόντους σε περίπου 12 λεπτά συμμετοχής, μαζί με 2.3 ασίστ και ένα ριμπάουντ σε τρία παιχνίδια που έχει αγωνιστεί.

@Photo credits: EuroLeague

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.