Μπαρτζώκας: «Πρέπει να μάθουμε από το παιχνίδι, τα 6 λάθη στις κρίσιμες κατοχές μας κόστισαν»

Μπαρτζώκας: «Πρέπει να μάθουμε από το παιχνίδι, τα 6 λάθη στις κρίσιμες κατοχές μας κόστισαν»

Δημήτρης Οικονόμου
Γιώργος Μπαρτζώκας Εφές Ολυμπιακός
Στα λάθη που έκανε ο Ολυμπιακός στις τελευταίες, κρίσιμες κατοχές, στάθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώκας μετά την ήττα των Πειραιωτών από την Εφές.

Ο Ολυμπιακός έχασε μέσα από τα χέρια του μία μεγάλη ευκαιρία να φύγει νικητής από την Κωνσταντινούπολη, με την Εφές τελικά να παίρνει τη νίκη με 91-89 στο φινάλε. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας στάθηκε στα λάθη που κόστισαν στο τελευταίο κομμάτι του αγώνα και τόνισε πως η ομάδα του πρέπει να μάθε από όλο αυτό.

Οι δηλώσεις του Μπαρτζώκα

«Καταλήξαμε με 36 ασίστ και 9 λάθη, τα 6 λάθη που κάναμε προς το φινάλε, ειδικότερα τα 3-4 στις τελευταίες κρίσιμες κατοχές μας κόστισαν το παιχνίδι. Θα πρέπει να προστατεύουμε περισσότερο την μπάλα και την κατοχή, γιατί δώσαμε την ευκαιρία να σκοράρουν στο τρανζίσιον.

Ήταν μία καλή εμφάνιση με εξαίρεση τα τελευταία 3-4 λεπτά που έπρεπε να παίξουμε διαφορετικά. Πρέπει να μάθουμε από το παιχνίδι. Η ατμόσφαιρα και το γήπεδο ήταν υπέροχα.

 

Στο τέλος παίκτες η Εφές έχει με προσωπικότητα σαν τον Λάρκιν, τον Μπομπουά, όλους τους γκαρντ που σκόραραν τρίποντα. Κάθε φορά που έχαναν τα σουτ, τους δώσαμε την ευκαιρία με το ριμπάουντ. Δεν είχαμε κάτι έξτρα για να πάρουμε τα hustle plays και ήταν ένας από τους λόγους που χάσαμε».

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.