Φουρνιέ: «Ένιωθα καλά στο ματς αλλά έκανα δύο μεγάλα λάθη στο τέλος και αυτό είναι απογοητευτικό»

Φουρνιέ: «Ένιωθα καλά στο ματς αλλά έκανα δύο μεγάλα λάθη στο τέλος και αυτό είναι απογοητευτικό»

Newsroom
Φουρνιέ
Στα λάθη που έκανε και κόστισαν στάθηκε ο Εβάν Φουρνιέ, ο οποίος παρά την καλή του εμφάνιση δεν μπόρεσε να χαρίσει τη νίκη στον Ολυμπιακό απέναντι στην Εφές.

Απογοητευμένος από τα λάθη στα οποία υπέπεσε στο φινάλε εμφανίστηκε ο Εβάν Φουρνιέ. Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε από την Εφές με 91-89 στην 4η αγωνιστική της EuroLeague, με τον Γάλλο να σκοράρει 20 πόντους αλλά να κάνει δύο κρίσιμα λάθη στο τελευταίο κομμάτι της αναμέτρησης. Λάθη στα οποία στάθηκε στις δηλώσεις που έκανε αμέσως μετά, στην κάμερα της NOVA.

Οι δηλώσεις του Φουρνιέ

«Το πιο σημαντικό ήταν η άμυνά μας. Ξεκινήσαμε καλά, αλλά δεχθήκαμε 30 πόντους στο δεύτερο δεκάλεπτο. Πήραμε μια διαφορά στην αρχή, όμως όταν βρήκαν και αυτοί ρυθμό έγινε δύσκολο. Ήμασταν πάνω 15 πόντους, έπρεπε να κοντρολάρουμε το παιχνίδι».

Για τα λάθη του στο τέλος: «Είναι δικό μου λάθος και στις δύο περιπτώσεις. Στη μία περίπτωση ντρίπλαρα ψηλά και στην άλλη περίπτωση έκανα λάθος πάσα. Ένιωθα καλά γενικά στο ματς, αλλά ήταν δύο μεγάλα λάθη στο τέλος και αυτό είναι απογοητευτικό. Πάντα υπάρχουν θετικά και αρνητικά. Κινήσαμε την μπάλα καλά και πρέπει να χτίσουμε σε αυτό και να γίνουμε ακόμα καλύτεροι και να κλειδώνουμε τα παιχνίδια».

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.