Ρεάλ Μαδρίτης, Μούσα: Αποχώρησε τραυματίας εννέα μέρες πριν το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό

Δημήτρης Οικονόμου
Ο Τζάναν Μούσα με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης
Πρόβλημα με τον Τζάναν Μούσα στη Ρεάλ Μαδρίτης, που έχει μπροστά της για την EuroLeague τα παιχνίδια με τον Ερυθρό Αστέρα αλλά και τον Ολυμπιακό!

Η Ρεάλ μπορεί να κέρδισε με άνεση την Τζιρόνα του Φώτη Κατσικάρη για την 4η αγωνιστική της Liga Endesa, αλλά ο μεγάλος... πονοκέφαλος του Τσους Ματέο έχει να κάνει με τον Τζάναν Μούσα.

Ο Βόσνιος φόργουορντ αποχώρησε από την αναμέτρηση, με ένα πρόβλημα στον δεξιό αστράγαλο με το οποίο αγωνιζόταν το τελευταίο διάστημα, κάτι που ανησυχεί τη Ρεάλ όσον αφορά την κατάστασή του. Ο Ματέο τόνισε πως ακόμα δε γνωρίζουν την κατάστασή του και ότι αυτή θα εκτιμηθεί τις επόμενες ημέρες. Κόντρα στην Τζιρόνα ο Μούσα πάτησε παρκέ για 10'58'', σκοράροντας 2 πόντους με μία ασίστ και ένα ριμπάουντ αλλά αποχώρησε στην 3η περίοδο.

Μένει να φανεί αν ο Μούσα παρουσιαστεί έτοιμος για την αναμέτρηση απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα (24/10 - 21:45), στην 5η αγωνιστική της EuroLeague. Θυμίζουμε πως οι Μαδριλένοι έχουν να επισκεφτούν το Φάληρο και να αντιμετωπίσουν τον Ολυμπιακό σε εννέα μέρες από σήμερα, αφού στις 29/10 οι δύο ομάδες τίθενται αντιμέτωπες στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, για τη δεύτερη διπλή αγωνιστική της σεζόν.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.