Ρεάλ Μαδρίτης: Ψάχνει το... κόλπο με Λόνι Γουόκερ

Ρεάλ Μαδρίτης: Ψάχνει το... κόλπο με Λόνι Γουόκερ

Δημήτρης Οικονόμου
Λόνι Γουόκερ
Τον Λόνι Γουόκερ IV έχει βάλει στη... διόπτρα της η Ρεάλ Μαδρίτης σύμφωνα με το Basketnews, μιας και οι Ισπανοί ψάχνουν το τελευταίο διάστημα να προσθέσουν κομμάτια που τους λείπουν στο ρόστερ τους.

Λίγες ημέρες αφότου έμεινε ελεύθερος από τους Μπόστον Σέλτικς, μετά και το δεκαήμερο συμβόλαιο που υπέγραψε, ο Λόνι Γουόκερ IV συγκεντρώνει ενδιαφέρον από την Ευρώπη. Συγκεκριμένα από τη Ρεάλ Μαδρίτης, που ψάχνει τρόπο να ενισχυθεί, όπως παραδέχτηκε και σε πρόσφατες δηλώσεις του ο Τσους Ματέο.

Με τον 25χρονο γκαρντ (1.93μ.) να αποτελεί, σύμφωνα με τις πληροφορίες του Basketnews, τον εκλεκτό όσον αφορά την ενίσχυση της «Βασίλισσας». Ο Γουόκερ αποτελεί έναν από τους καλύτερους free agents από την αγορά του NBA και όπως είναι λογικό, από τη στιγμή που δε βρίσκει στέγη στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, καλείται να σκεφτεί την προοπτική της Ευρώπης.

Η Ρεάλ περιμένει... στη γωνία σε περίπτωση που ο Γουόκερ δεν καταφέρει να βρει αυτά που ζητά στο NBA και μετά τις έξι σεζόν που αγωνίστηκε εκεί, έχοντας βάλει στο βιογραφικό του 322 παιχνίδια, να περάσει τον Ατλαντικό με προορισμό τη Μαδρίτη.

Την περασμένη χρονιά με τη φανέλα των Μπρούκλιν Νετς, ο Γουόκερ κατέγραψε 9.7 πόντους, 2.2 ριμπάουντ και 1.3 ασίστ στα σχεδόν 17 λεπτά που βρισκόταν στο παρκέ!

@Photo credits: NBA/Getty Images

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.