Μπαρτσελόνα, Λαπροβίτολα: Επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι, ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Αργεντίνος

Μπαρτσελόνα, Λαπροβίτολα: Επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι, ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Αργεντίνος

Δημήτρης Οικονόμου
Η Μανρέσα υπέταξε την Μπαρτσελόνα στο Palau Blaugrana! (vid)
Ο Νίκολας Λαπροβίτολα υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού στο παιχνίδι με την Μπασκόνια και όπως ενημέρωσε η Μπαρτσελόνα θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου.

Άσχημα είναι τα νέα για τον Νίκολας Λαπροβίτολα. Ο Αργεντίνος φάνηκε από την πρώτη στιγμή του τραυματισμού του στο παιχνίδι με την Μπασκόνια πως πονούσε αρκετά και έφυγε υποβασταζόμενος για τα αποδυτήρια.

Με τις εξετάσεις να επιβεβαιώνουν τα χειρότερα νέα, μιας και ο Λαπροβίτολα υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού, καθώς και πρόβλημα στον έξω μηνίσκο του δεξιού του ποδιού, σύμφωνα με την ενημέρωση των Καταλανών. Όπως αναφέρει η Μπαρτσελόνα, ο Λαπροβίτολα θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση μία από τις επόμενες ημέρες και μετά από αυτό να φανεί ποιος θα είναι ο ακριβής χρόνος της αποθεραπείας του.

Ο Λαπροβίτολα τραυματίστηκε σε μία εντελώς ανύποπτη φάση στον αιφνιδιασμό, όταν πήγε να ολοκληρώσει με ένα λέι απ, την ώρα που ο Λουαού Καμπαρό τον ακολούθησε. Πέφτοντας στο δεξί του πόδι, ο γκαρντ της Μπαρτσελόνα υπέστη τη ρήξη πρόσθιου χιαστού που θα τον αφήσει εκτός για καιρό.

Μάλιστα, δυστυχώς, ο τραυματισμός του Λαπροβίτολα έρχεται στο σημείο που είχε εκκινήσει με πολύ καλά νούμερα τη σεζόν, έχοντας 10.0 πόντους, 6.2 ασίστ σε 22 λεπτά στην EuroLeague.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.