Σλούκας: «Ξεκίνησε περιέργα η σεζόν, ούτε εγώ είμαι καλά ακόμα αλλά υπάρχει αισιοδοξία για το μέλλον»

Σλούκας: «Ξεκίνησε περιέργα η σεζόν, ούτε εγώ είμαι καλά ακόμα αλλά υπάρχει αισιοδοξία για το μέλλον»

Newsroom
Ο Κώστας Σλούκας του Παναθηναϊκού
Ο Κώστας Σλούκας αναφέρθηκε στους στόχους και το κίνητρο του Παναθηναϊκού μετά την περασμένη πετυχημένη σεζόν.

Ο Κώστας; Σλούκας μίλησε σε συνέντευξη τύπου η οποία πραγματοποιήθηκε για την παρουσίαση της χορηγικής συμφωνίας του Παναθηναϊκού με την εταιρεία instacar, μίλησε για τους στόχους της ομάδας αυτή τη σεζόν.

Πιο συγκεκριμένα, σε ερώτηση για το κίνητρο που υπάρχει ακόμα στην ομάδα απάντησε: «Το παρελθόν είναι παρελθόν, ο κόσμος θυμάται και όλοι ζούμε για το παρόν. Κανένας δεν ξέρει τι θα γίνει στο μέλλον. Αυτά που κάναμε πέρυσι ήταν κάτι το παραμυθένιο, κάτι το φανταστικό αλλά όπως βλέπετε η χρονιά έχει ξεκινήσει περίεργα για εμάς. Προσπαθούμε να εντάξουμε όλοι μαζί τις νέες προσθήκες οι οποίες είναι υψηλού επιπέδου στην πετυχημένη συνταγή που ήταν η περυσινή.

Θέλει χρόνο. Κάποιοι παίκτες, όπως και εγώ, δεν βρισκόμαστε στα καλύτερα στάδια επιπέδου που θέλω να βρίσκομαι επειδή πέρασα ένα δύσκολο καλοκαίρι με τον τραυματισμό μου. Όλα αυτά σιγά σιγά, χτίζονται μέρα με την ημέρα. Υπάρχει το μέταλλο, υπάρχει το υλικό, οπότε είμαστε όλοι αισιόδοξοι για το μέλλον.

Του κοόουτς του αρέσει να μιλάει για μακροπρόθεσμους στόχους, εγώ σαν παίκτης είναι το κοντινό που μου αρέσει να μιλάω και να πηγαίνω παιχνίδι με παιχνίδι. Ο στόχος του Παναθηναϊκού όπως και πέρυσι είναι να πάει όσο υψηλότερα μπορεί στα play off και από και πέρα να παίξει τα ρέστα του στα play off είτε με πλεονέκτημα είτε με μειονέκτημα έδρας απέναντι σε καλές ομάδες. Αυτό έγινε και πέρυσι, αυτό θα γίνει και φέτος».

 

@Photo credits: INTIME, ΜΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.