EuroLeague, Τρινκιέρι: Πρόστιμο 5.000 ευρώ για τα σχόλια περί διαιτησίας κόντρα στον Ολυμπιακό

Δημήτρης Οικονόμου
Αντρέα Τρινκέρι
Με 5.000 ευρώ πρόστιμο τιμωρήθηκε ο Αντρέα Τρινκιέρι, για τα σχόλια που έκανε σχετικά με τη διαιτησία στην αναμέτρηση κόντρα στον Ολυμπιακό!

Το πειθαρχικό όργανο της EuroLeague ανακοίνωσε το βράδυ της Τρίτης (22/10) τις αποφάσεις του, που μεταξύ άλλων αφορούσαν τον Αντρέα Τρινκιέρι και τα σχόλιά του στη συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι απέναντι στον Ολυμπιακό για τη 2η αγωνιστική.

Ο Ιταλός κόουτς αναφέρθηκε στη διαιτησία και στις βολές που κέρδισε ο Σάσα Βεζένκοβ, κάτι που θα του κοστίσει 5.000 ευρώ. «Ο Βεζένκοβ επέστρεψε. Ο Βεζένκοβ ξεκινάει το παιχνίδι με 10 βολές, δεν ξέρουμε πώς. Κοιτάζει τον διαιτητή, δύο βολές, κοιτάζει από την άλλη πλευρά, άλλες δύο βολές. Τότε είναι πολύ δύσκολο» ήταν τα λόγια του Τρινκιέρι, με τη EuroLeague να τον τιμωρεί με πρόστιμο 5.000.

Μεταξύ των αποφάσεων του πειθαρχικού οργάνου ήταν και η απόρριψη της ένστασης του Παναθηναϊκου για το παιχνίδι κόντρα στην Παρί, με τη EuroLeague να εξηγεί το σκεπτικό με βάση του κανονισμού.

@Photo credits: eurokinissi, ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.