Πετρούσεφ: «Στα πρόθυρα της επιστροφής στον Ερυθρό Αστέρα» σύμφωνα με τους Σέρβους

Δημήτρης Οικονόμου
Πετρούσεφ
Δημοσίευμα από τη Σερβία αναφέρει πως ο Φίλιπ Πετρούσεφ προβάρει τα χρώματα του Ερυθρού Αστέρα, με τη μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό.

Στα πρόθυρα του να φορέσει τα «ερυθρόλευκα», αλλά του Ερυθρού Αστέρα βρίσκεται ο Φίλιπ Πετρούσεφ, σύμφωνα με δημοσίευμα της Meridiansport.

Όπως αναφέρουν οι Σέρβοι, ο Πετρούσεφ είναι έτοιμος να επιστρέψει στην πατρίδα του με τη μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό, σε ένα... σίριαλ που κράτησε όλο το καλοκαίρι. Με τον Ερυθρό Αστέρα αυτήν την περίοδο να «καίγεται» για την απόκτηση ενός ψηλού, μιας και ο Τζοέλ Μπολομπόι θα μείνει εκτός δράσης για σημαντικό διάστημα.

Με τον Πετρούσεφ να είναι στα ραντάρ του Γιάννη Σφαιρόπουλου και πλέον, μετά και την επιστροφή του Νίκολα Μιλουτίνοφ, να μη βρίσκει τον χώρο που θα ήθελε στο ρόστερ του Ολυμπιακού.

Άλλωστε πριν από μερικές ημέρες, ο Μιλουτίνοφ τον αντικατέστησε στο ρόστερ του ελληνικού πρωταθλήματος, παίρνοντας τη θέση του και κάνοντας το ντεμπούτο του απέναντι στην Καρδίτσα. Οι Σέρβοι θεωρούν λογική απόφαση τον δανεισμό του ως το φινάλε της χρονιάς και αναμένουν σύντομα τις θετικές εξελίξεις για τον Ερυθρό Αστέρα.

 

Τη φετινή σεζόν ο Πετρούσεφ μέτρησε σε 4 παιχνίδια της EuroLeague 5.0 πόντους, 2.5 ριμπάουντ και 0.5 ασίστ σε 10'52'' που πατούσε παρκέ, καλύπτοντας μαζί με τον Μόουζες Ράιτ τη θέση «5» λόγω των απουσιών του Ολυμπιακού στο ξεκίνημα της σεζόν.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.