Αϊζάια Κάνααν για Φίλιπ Πετρούσεφ: «Πιστεύω ότι είναι χαρούμενος που επέστρεψε στο σπίτι του»

Newsroom
canaan_petrusev
Ο Αϊζάια Κάνααν τοποθετήθηκε μέσω δηλώσεών του για την επιστροφή του Φίλιπ Πετρούσεφ στον Ερυθρό Αστέρα ως δανεικός από τον Ολυμπιακό, ξανασμίγοντας μετά την κοινή παρουσία τους στους Πειραιώτες πέρσι.

Ο Φίλιπ Πετρούσεφ είναι ξανά παίκτης του Ερυθρού Αστέρα, με τον Ολυμπιακό να τον παραχωρεί υπό το καθεστώς δανεισμού μέχρι το πέρας της τρέχουσας σεζόν.

Ξανασμίγοντας με τους άλλοτε συμπαίκτες του στους «ερυθρόλευκους» του Βελιγραδίου, ο Σέρβος φόργουορντ/σέντερ συναντά και πάλι τον Αϊζάια Κάνααν ο οποίος το περασμένο καλοκαίρι έκανε το δρομολόγιο Ελλάδα - Σερβία, φυσικά σε μόνιμη βάση.

Στο πλαίσιο των δηλώσεών του ενόψει του αγώνα με την Ρεάλ Μαδρίτης (24/10, 21:45) στην Ισπανία, ο άλλοτε σουτέρ του Ολυμπιακού και νυν του Ερυθρού Αστέρα ρωτήθηκε για την επιστροφή του Πετρούσεφ, τονίζοντας μεταξύ άλλων την πεποίθησή του ότι ο Βαλκάνιος ψηλός θα είναι χαρούμενος που «επέστρεψε στο σπίτι του». Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Αϊζάια Κάνααν:

Για την απόκτηση του Πετρούσεφ από τον Αστέρα: «Δεν είχα ιδέα μέχρι τώρα, δεν έδωσα σημασία. Είναι καλός παίκτης για εμάς, παίξαμε μαζί την περασμένη σεζόν στον Ολυμπιακό. Πιστεύω ότι είναι χαρούμενος που επέστρεψε στο σπίτι του, χαίρομαι που είναι εδώ».

 

Για το ματς με τη Ρεάλ: «Θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε το παιχνίδι, σεβόμαστε το πλάνο του προπονητή. Θα βγούμε για να ανταγωνιστούμε και θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε το παιχνίδι».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.