Γιασικεβίτσιους: «Ο Παναθηναϊκός θα έχει μεγάλο κίνητρο μετά τις ήττες»

Newsroom
Σαρούνας Γιασικεβίτσιους
Στο κίνητρο του Παναθηναϊκού μετά τις διαδοχικές ήττες του στην EuroLeague, στάθηκε ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, ενόψει της αυριανής αναμέτρησης στην Κωνσταντινούπολη.

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους έδωσε τον τόνο σχετικά με την αναμέτρηση της Φενέρμπαχτσε κόντρα στον Παναθηναϊκό (25/10 - 20:45) για την 5η αγωνιστική της EuroLeague.

Με τον Λιθουανό κόουτς να θυμάται τον περσινό ημιτελικό του Βερολίνου, ενώ να τονίζει πως το παιχνίδι γίνεται ολοένα και πιο δύσκολο μετά τις δύο ήττες των «πρασίνων» στη διπλή αγωνιστική από Παρί και Ρεάλ.

Οι δηλώσεις του Γιασικεβίτσιους

«Ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Προφανώς ο Παναθηναϊκός παρουσιάζει πρόβλημα αν και έχει πολύ ταλέντο. Έχουν την ίδια ομάδα. Θα έχουν μεγάλο κίνητρο μετά από μερικές ήττες. Εμείς πρέπει να μάθουμε από τα λάθη που κάναμε στον ημιτελικό του Βερολίνου, να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε και ενσωματώνουμε τους νέους παίκτες».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.