Ο Λεσόρ στήριξε Ντιλικίνα: «Ψηλά το κεφάλι, έχεις δουλέψει πολύ σκληρά»

Newsroom
Ματίας Λεσόρ
Τον συμπαίκτη του στην Εθνική Γαλλίας, Φρανκ Ντιλικίνα στήριξε μέσω tweet ο Ματίας Λεσόρ σχετικά με το χαμένο τελευταίο σουτ στο ματς της Παρτίζαν απέναντι στη Βίρτους.

Ο Φρανκ Ντιλικίνα έγινε ξαφνικά ο μοιραίος παίκτης στην αναμέτρηση της Παρτίζαν απέναντι στη Βίρτους, για την 5η αγωνιστική της EuroLeague και ο Ματίας Λεσόρ έσπευσε να τον ενθαρρύνει με ποστάρισμά του στα social media.

Ο Ντιλικίνα έκλεψε την μπάλα στα τελευταία δευτερόλεπτα της αναμέτρησης αλλά το σουτ που επιχείρησε ήταν εντελώς άστοχο. Μάλιστα η κατάληξή του ήταν airball, κάτι που οδήγησε τον ίδιο στο να... πεισμώσει και να μείνει για έξτρα ώρα προπόνησης και σουτ μετά το φινάλε.

Ο Λεσόρ στάθηκε δίπλα στον συμπατριώτη του, τονίζοντας τη δουλειά που έχει ρίξει για να φτάσει ως εδώ. «Φρανκ, το κεφάλι ψηλά. Έχεις δουλέψει πολύ σκληρά για να αφήσεις μία "βολή" να σε ρίξει» ήταν τα λόγια του Λεσόρ προς τον συμπαίκτη του στην Εθνική Γαλλίας.

Το τουίτ του Λεσόρ για τον Ντιλικίνα

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.