Τάρλατς για Ολυμπιακό: «Είναι αναμφισβήτητα ένας διεκδικητής του Final Four»

Τάρλατς για Ολυμπιακό: «Είναι αναμφισβήτητα ένας διεκδικητής του Final Four»

Newsroom
Ντράγκαν Τάρλατς
Ως έναν διεκδικητή του Final Four με βάση τις φιλοδοξίες και τις προσθήκες του καλοκαιριού, έχρισε τον Ολυμπιακό ο Ντράγκαν Τάρλατς.

Ο Ντράγκαν Τάρλατς πέρασε μερικά από τα καλύτερά του χρόνια στον Ολυμπιακό, κατακτώντας και τον ευρωπαϊκό τίτλο του 1997. Πλέον, ως αθλητικός διευθυντής της Μπάγερν Μονάχου μίλησε για τον Ολυμπιακό, ενόψει και του επερχόμενου παιχνιδιού για την 5η αγωνιστική της EuroLeague το βράδυ της Παρασκευής στη Γερμανία (25/10 - 21:45).

«Ο Ολυμπιακός είναι αναμφισβήτητα ένας διεκδικητής του Final Four. Το σύστημα τους παραμένει ανέπαφο, παρά τις νέες προσθήκες. Αυτή είναι η ταυτότητα του. Όταν μπορείς να υπογράψεις έναν από τους καλύτερους Ευρωπαίους παίκτες (Βεζένκοβ), καταλαβαίνεις ολοκάθαρα ποιες είναι οι φιλοδοξίες του. Τρέφουμε μεγάλο σεβασμό για τον Ολυμπιακό, μία φανταστική ομάδα. Θέλουμε, όμως, να αποδείξουμε ότι θα είναι δύσκολο να μας νικήσουν μέσα στο γήπεδο μας» ήταν τα λόγια του Τάρλατς στη σελίδα της Μπάγερν, που φυσικά τοποθέτησε τους Πειραώτες μέσα στα φαβορί για το Final Four.

@Photo credits: INTIME, ΒΗΧΟΣ ΝΙΚΟΣ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.