Παναθηναϊκός: Χωρίς Μήτογλου και Παπαπέτρου στην Κωνσταντινούπολη ενόψει Φενέρμπαχτσε, αμφίβολος ο Γκριγκόνις

Newsroom
ν
Ο Εργκίν Αταμάν δεν υπολογίζει στους Ντίνο Μήτογλου και Ιωάννη Παπαπέτρου, ενώ αμφίβολος είναι ο Μάριους Γκριγκόνις ενόψει του αγώνα του Παναθηναϊκού με την Φενέρμπαχτσε στην Κωνσταντινούπολη.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR αναχωρεί για την Κωνσταντινούπολη ενόψει της απαιτητικής εκτός έδρας δοκιμασίας με αντίπαλο την Φενέρμπαχτσε την Παρασκευή (25/10, 20:45) για την πέμπτη αγωνιστική της EuroLeague.

Ωστόσο, η πρόκληση γίνεται ακόμα μεγαλύτερη για τους «πρασίνους» οι οποίοι έχουν να υπολογίζουν σε αρκετές απουσίες, με τον Εργκίν Αταμάν να βλέπει τους Ντίνο Μήτογλου και Ιωάννη Παπαπέτρου να τίθενται νοκ-άουτ λόγω γαστρεντερίτιδας και να μην ακολουθούν την αποστολή.

Παράλληλα, ο Δημήτρης Μωραΐτης αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα στον ώμο που του στέρησε τη συμμετοχή του στο περασμένο ματς με την ΑΕΚ για την Stoiximan GBL και το οποίο δεν του επιτρέπει να ενισχύσει το «τριφύλλι», ενώ εξαιρετικά αμφίβολος είναι και ο Μάριους Γκριγκόνις.

Ο Λιθουανός γκαρντ/φόργουορντ έχει αποκομίσει έναν μυϊκό σπασμό στην μέση. Ο ίδιος ακολούθησε την αποστολή του Παναθηναϊκού και θα αποφασιστεί τελευταία στιγμή η συμμετοχή του στο ματς με την Φενέρμπαχτσε.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.