Τσέντι Όσμαν: «Να είμαστε πνευματικά δυνατοί κόντρα στην Φενέρμπαχτσε, ωραίο να μοιράζεσαι το γήπεδο με τον Χουάντσο»

Newsroom
o
Κατά τη διάρκεια την δηλώσεών του λίγο πριν την αναχώρηση του Παναθηναϊκού για Κωνσταντινούπολη, ο Τσέντι Όσμαν στάθηκε στην υπομονή και την σκληράδα που θα πρέπει να δείξει η ομάδα του σε μια δύσκολη έδρα.

«Πέταξε» για Κωνσταντινούπολη ο Παναθηναϊκός AKTOR, εκεί όπου θα φιλοξενηθεί από την Φενέρμπαχτσε την Παρασκευή (25/10, 20:45) για την πέμπτη αγωνιστική της EuroLeague.

Ο Τσέντι Όσμαν έκανε δηλώσεις λίγο πριν μπει στο αεροπλάνο με τους συμπαίκτες του, τονίζοντας μεταξύ άλλων την υπομονή και την σκληράδα που θα πρέπει να δείξουν σε σχέση με το παιχνίδι στην Μαδρίτη με την Ρεάλ, αλλά και το ποσό ευεργετική είναι η συνύπαρξή του με τον Χουάντσο Ερνανγκόμεθ στην ίδια πεντάδα, ένεκα και των απουσιών του Ντίνου Μήτογλου και του Ιωάννη Παπαπέτρου. Αναλυτικά τα όσα είπε ο Τσέντι Όσμαν:

«Σίγουρα πρόκειται να είναι ένα διασκεδαστικό παιχνίδι. Περιμένουμε πολλά από αυτούς, είναι πολύ καλή ομάδα. Τους είχαμε αντιμετωπίσει και πέρσι οπότε θα παρουσιαστούν σκληροί. Για αυτό θα χρειαστεί να είμαστε υπομονετικοί, πνευματικά δυνατοί και αν το κάνουμε αυτό πιστεύω ότι θα νικήσουμε».

Για το αν πρέπει να βελτιώσουν το physicality τους και την σωστή χρήση των φάουλ σε σχέση με την Ρεάλ, σε ένα τέτοιο περιβάλλον: «Ναι σίγουρα, πρέπει να ξέρουμε πότε θα κάνουμε φάουλ και πότε όχι. Νομίζω ότι σε πολλά παιχνίδια δεν παίξαμε σκληρά. Υπήρχαν στιγμές που παίζαμε πολύ καλά και μερικές όχι. Πιστεύω πως καθ' όλη τη διάρκεια μετά το παιχνίδι στην Μαδρίτη βελτιωθήκαμε μέσα από την προπόνηση και από τους με την ΑΕΚ. Τώρα αντιμετωπίζουμε μια καλή ομάδα και θα είναι σκληρό παιχνίδι».

 

Για το επικείμενο matchup του ίδιου και του Χουάντσο Ερνανγκόμεθ κόντρα στους Χέιζ-Ντέιβις και Κόλσον, λόγω και την απουσιών των Μήτογλου, Παπαπέτρου: «Σίγουρα πρόκειται να είναι καλά τα ματσαρίσματα μεταξύ μας. Γνωρίζω ότι ο Χουάντσο είναι εξαιρετικός παίκτης από τις νεαρές ακόμα εθνικές κατηγορίες όπου είχαμε αντιμετωπίσει ο ένας τον άλλον. Σίγουρα είναι καλός παίκτης και είναι πάντα καλό να μοιράζεσαι το παρκέ μαζί του γιατί δημιουργεί χώρους, είναι πολύ καλός σουτέρ. Θα βελτιώνομαστε συνέχεια και τα πάμε καλύτερα μαζί. Βρίσκω σιγα-σιγά και τον ρυθμό μου ατομικά. Θέλω να βοηθήσω να έρθει η νίκη».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.