Μουστάφα Φαλ: «Νιώθω άνετα με τον Μιλουτίνοφ, παίκτης κλειδί για εμάς φέτος ο Φουρνιέ»

Newsroom
f
Ο Μουστάφα Φαλ έκανε δηλώσεις κατά την αναχώρηση του Ολυμπιακού για Μόναχο, τονίζοντας την σημασία του Νικόλα Μιλουτίνοφ και του Εβάν Φουρνιέ στην ομάδα.

Με σχεδόν όλο το ρόστερ του, ο Ολυμπιακός αναχώρησε για Μόναχο ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης με την Μπάγερν την Παρασκευή (25/10, 21:45) για την πέμπτη αγωνιστική της EuroLeague.

Ο Μουστάφα Φαλ έκανε δηλώσεις λίγο πριν μπει στο αεροπλάνο με την ομάδα του, τονίζοντας τη σημασία της επιστροφής του Νικόλα Μιλουτίνοφ στη δράση αλλά και του συμπατριώτη του Εβάν Φουρνιέ. Παράλληλα ο Γάλλος σέντερ επισήμανε τι πρέπει να αποφύγει ο Ολυμπιακός σε σχέση με την Εφές. Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για το ότι η Μπάγερν Μονάχου έχει σκοράρει 97 και 109 πόντους στα δύο εντός έδρας παιχνίδια της αυτή τη σεζόν: «Ξέρουμε ότι είναι καλοί στο τρανζίσιον, γι αυτό πρέπει να έχουμε σωστές επιλογές στην επίθεση και να επιστρέφουμε στην άμυνα γρήγορα».

Για το αν θα είναι ρίσκο ο Ολυμπιακός να προσεγγίσει το παιχνίδι με τη γερμανική ομάδα με «run & gun», όπως εξελίχθηκε το ματς με την Εφές: «Ναι, γιατί το δεύτερο δεκάλεπτο κόντρα στην Εφές ήταν πολύ κακό, τούς επιτρέψαμε να αποκτήσουν ρυθμό γι αυτό τώρα πρέπει να έχουμε τον έλεγχο του αγώνα από την αρχή ως το τέλος».

 

Σε ερώτηση σχετικά με την επιστροφή του Νίκολα Μιλουτίνοφ κι αν τον κάνει να αισθάνεται πιο άνετα: «Ναι, πάντα νιώθω άνετα μαζί του. Πρώτα απ' όλα πρέπει να νιώθω άνετα με τον εαυτό μου. Τώρα αποκτώ ρυθμό, βρίσκω τη φόρμα μου...».

Για το σύστημα του κόουτς Μπαρτζώκα: «Με κάνει να αισθάνομαι καλά. Είναι η τέταρτη μου σεζόν σε αυτό το σύστημα, πρέπει να πασάρω την μπάλα κάτι που μού άρεσε πάντα, οπότε νιώθω πολύ άνετα».

Για τον συμπατριώτη του Εβάν Φουρνιέ: «Δεν ξέρω για το επόμενο παιχνίδι, αλλά ο Εβάν θα είναι κλειδί για μας μέσα στη σεζόν. Τα τελευταία δύο χρόνια δεν έπαιζε πολύ, αλλά σιγά-σιγά βρίσκει τον ρυθμό του. Βελτιώνεται συνεχώς και στο τέλος της σεζόν θα είναι ευεργετική η παρουσία του για εμάς».

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.