Μπάλντγουιν: «Παίζουμε με τους πρωταθλητές, να αγωνιστούμε με τη σωστή προσέγγιση»

Μπάλντγουιν
Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει αύριο (25/10-20:45) εκτός έδρας τη Φενέρμπαχτσε για την πέμπτη αγωνιστική της Euroleague, με τον Γουέιντ Μπάλντγουιν να υπογραμμίζει στις δηλώσεις του τις δυσκολίες της αναμέτρησης.

Παναθηναϊκός και Φενέρμπαχτσε κοντράρονται στα πλαίσια της πέμπτης αγωνιστικής της Euroleague, με τις δύο ομάδες να θέλουν τη νίκη προκειμένου να παραμείνουν στα ψηλά πατώματα του βαθμολογικού πίνακα.

Ο νεοαποκτηθείς γκαρντ της ομάδας της Κωνσταντινούπολης, Γουέιντ Μπάλντγουιν, παραχώρησε δηλώσεις για τον αγώνα στις οποίες στάθηκε στις ιδιαιτερότητες να αντιμετωπίζεις τον πρωταθλητή της διοργάνωσης.

«Πρέπει να συνεχίσουμε την πορεία μας προς τα εμπρός»

«Παίζουμε με τους πρωταθλητές. Χάσαμε τον τελευταίο εντός έδρας αγώνα μας στην Euroleague. Είναι σημαντικό να βγούμε με τη σωστή ενέργεια, τη σωστή προσέγγιση και να πάρουμε τη νίκη.

Είμαστε σε καλή θέση αυτή την στιγμή και πρέπει να συνεχίσουμε την πορεία μας προς τα εμπρός».

@Photo credits: euroleague.com

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.