Φενέρμπαχτσε - Παναθηναϊκός: Το σχεδόν τέλειο ημίχρονο των «πρασίνων» με μόλις 2 λάθη

Newsroom
cd
Ο Παναθηναϊκός πραγματοποίησε ένα εξαιρετικό ημίχρονο κόντρα στην Φενέρμπαχτσε, το οποίο και ολοκλήρωσε με μόλις δύο λάθη, την ώρα που οι Τούρκοι είχαν δέκα.

Παρά την θορυβώδη ατμόσφαιρα του «Ulker Sports and Event Hall», ο Παναθηναϊκός AKTOR έχει μπει με υψηλό βαθμό συγκέντρωσης στο ματς με την Φενέρμπαχτσε για την πέμπτη αγωνιστική της EuroLeague.

Οι «πράσινοι» προηγούνται στο ημίχρονο με 35-46, ενώ η υπέρ τους διαφορά έφτασε ακόμα και το +12 (30-42). Όμως το στατιστικό, μέχρι στιγμής, του αγώνα είναι τα μόλις δύο λάθη στα οποία έχουν υποπέσει οι παίκτες του Εργκίν Αταμάν, το δεύτερο εκ των οποίων ήταν ένα επιθετικό φάουλ του Τσέντι Όσμαν.

Την ίδια στιγμή, η Φενέρμπαχτσε έχει σημειώσει τα πενταπλάσια και συγκεκριμένα έχει κάνει δέκα σφάλματα, τα μισά από τα οποία ήταν κλεψίματα της ελληνικής ομάδας.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.