Αταμάν: «Ηγήθηκε ο Σλούκας όταν γύρισε το ματς η Φενέρ»

Αταμάν: «Ηγήθηκε ο Σλούκας όταν γύρισε το ματς η Φενέρ»

Newsroom
Αταμάν
Ο Εργκίν Άταμαν μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου έβγαλε το καπέλο στον Κώστα Σλούκα για το γεγονός ότι πήρε την κατάσταση στα χέρια του όταν η Φενέρμπαχτσε έδειχνε να ελέγχει το ματς.

Μετά το τέλος του αγώνα στην Κωνσταντινούπολη και τη σπουδαία νίκη του Παναθηναϊκού AKTOR απέναντι στη Φενέρμπαχτσε με 81-76, ο Τούρκος προπονητής έκανε ειδική αναφορά στον αρχηγό της ομάδας του:

«Παίξαμε τέλειο μπάσκετ στα τρία πρώτα δεκάλεπτα του αγώνα. Ελέγξαμε στο παιχνίδι, παίξαμε έξυπνα και χρησιμοποιήσαμε σωστά το pick n roll μας. Στην άμυνα κάναμε εξαιρετική δουλειά, ειδικά πάνω στον Μπάλντγουιν. Στο τελευταίο δεκάλεπτο δώσαμε παραπάνω χώρο στον Κόλσον και ξεκινήσαμε να κάνουμε λάθη και η Φενέρμπαχτσε ξεκίνησε να παίζει πολύ επιθετική άμυνα με ζώνη και μας έβγαλε εκτός ρυθμού» είπε ο Αταμάν και συνέχισε:

«Η Φενέρμπαχτσε είχε την ευκαιρία να τελειώσει το ματς, αφού προηγήθηκε με 5 πόντους μέσα στο γήπεδο της, κάτι που είναι μεγάλο προβάδισμα. Όμως σε εκείνο το σημείο ηγήθηκε ο Σλούκας και έβαλε δύο καλάθια και πήραμε ξανά τον έλεγχο του ματς. Το τέταρτο δεκάλεπτο δεν ήταν καλό για εμάς».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.