Σλούκας για Αταμάν: « Ο καλύτερος προπονητής στην Ευρώπη τα τελευταία 7-8 χρόνια»

Σλούκας για Αταμάν: « Ο καλύτερος προπονητής στην Ευρώπη τα τελευταία 7-8 χρόνια»

Newsroom
Σλουκας
Ο Κώστας Σλούκας αποθέωσε τον Εργκίν Αταμάν λίγο μετά το τέλος του αγώνα στην Πόλη και τη σπουδαία νίκη του Παναθηναϊκού AKTOR.

Οι «πράσινοι» κατάφεραν να «αποδράσουν» από το «καυτό» γήπεδο της Φενέρμπαχτσε, κάτι που οφείλουν σε μεγάλο βαθμό στον Κώστα Σλούκα.

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού ήταν εκείνος που «καθάρισε» στο τέλος για λογαριασμό της ομάδας του ωστόσο απένειμε τα εύσημα στον Εργκίν Άταμαν.

«Έπρεπε να αντιδράσω επειδή έκανα δύο κακά παιχνίδια πριν. Σήμερα τα κατάφερα» είπε στη «flash inteview» και στάθηκε στον προπονητή του Παναθηναϊκού: «Έχουμε καλή συνεργασία με τον Αταμάν. Για εμένα, είναι ο καλύτερος προπονητής στην Ευρώπη τα τελευταία 7-8 χρόνια. Κάθε φορά απαντάει, είναι πάντα πεινασμένος.»

Όσο για το ματς; «Η Φενέρ αντέδρασε στην τρίτη και την τέταρτη περίοδο, έπρεπε να αντιδράσουμε και εμείς. Είχαμε καλές επιλογές στο τέλος στην επίθεση. Μείναμε ήρεμοι στα κρίσιμα σημεία. Συνεχίζουμε, είναι ακόμα Οκτώβριος και έχουμε πολλά ακόμα»

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.