Ντόρσεϊ: «Το κάναμε δύσκολο για τους εαυτούς μας, προφανώς δεν είναι ένα καλό ξεκίνημα»

Σπύρος Μαρκεζίνης
Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ με τη φανέλα του Ολυμπιακού
Ο Τάιλερ Ντόρεϊ στις δηλώσεις μετά την ήττα από τη Μπάγερν, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στα σημεία που πρέπει να βελτιωθεί ο Ολυμπιακός μέσα στη σεζόν.

Ο Ολυμπιακός βρέθηκε στη Γερμανία ώστε να αντιμετωπίσει τη Μπάγερν Μονάχου, ωστόσο δεν κατάφερε να πάρει την πρώτη του εκτός έδρας νίκη για τη φετινή σεζόν της Euroleague καθώς ηττήθηκε με 84-80.

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ που ολοκλήρωσε τον αγώνα έχοντας συνολικά 12 πόντους, στις δηλώσεις του μετά το τέλος του ματς αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στα στοιχεία που πρέπει να βελτιωθεί η ομάδα του Πειραιά στη συνέχεια αλλά και το αν πιστεύει ότι οι «ερυθρόλευκοι θα μπορέσουν να αρχίσουν να ανακτούν το... χαμένο έδαφος από το επόμενο παιχνίδι.

«Πρέπει να βρούμε τον τρόπο να διατηρούμε το προβάδισμα, όταν καταφέρνουμε να το αποκτάμε και να μη χαλαρώνουμε. Στα τελευταία δύο παιχνίδια χαλαρώσαμε. Απλά στο εντός έδρας παιχνίδι μπήκε ο κόσμος στην εξίσωση. Παρόλα αυτά, το κάναμε δύσκολο για τους εαυτούς μας. Νομίζω ότι αυτή είναι η βασική αιτία. Αμυντικά πρέπει να βελτιωθούμε σίγουρα».

Για το ότι ο Ολυμπιακός δεν έδωσε φάουλ στα πρώτα λεπτά του αγώνα: «Νομίζω είναι θέμα σκληράδας. Εκείνοι είχαν αυτοπεποίθηση σε όλο το ματς, έπαιξαν πολύ γρήγορα, δεν σκόραραν 90 πόντους όπως είχαν καταφέρει να κάνουν, τους κρατήσαμε πιο χαμηλά. Αλλά ναι, είναι και θέμα σκληράδας».

 

Για τα σημεία όπου πρέπει να βελτιωθεί ο Ολυμπιακός στη συνέχεια: «Η άμυνα και η αυτοπεποίθηση. Κάποιες φορές η αυτοπεποίθησή μας δεν είναι σε υψηλά επίπεδα, όπως θα έπρεπε. Πρέπει να βρούμε τον τρόπο να έχουμε αυτοπεποίθηση εκτός έδρας, αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να κερδίσουμε»

Για το αν πιστεύει ότι η ομάδα θα ξεκινήσει να ανακτά το... χαμένο έδαφος από το επόμενο παιχνίδι: «Φυσικά πιστεύω στην ομάδα και πιστεύω ότι θα βελτιωθούμε. Δεν είναι πώς ξεκινάς τη σεζόν…Έχουμε πολύ δρόμο ακόμα. Τον Απρίλιο θα πρέπει να έχουμε βρει το παιχνίδι και τον τρόπο μας. Προφανώς δεν είναι ένα καλό ξεκίνημα, αλλά οκ, έχουμε πολλά παιχνίδια για να το γυρίσουμε».

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.