Euroleague: Ποινή αποκλεισμού ενός χρόνου στον Μπολτάουζερ λόγω κλοπής

μπολταουζερ
Η EuroLeague επέβαλλε ποινή αποκλεισμού από τα παρκέ της για έναν χρόνο στον Σλοβένο ρέφερι, Ματέι Μπολτάουζερ, ο οποίος πριν 10 μήνες πιάστηκε να κλέβει μια κολόνια στο αεροδρόμιο του Βελιγραδίου.

Τον περασμένο Δεκέμβριο, μια κάμερα ασφαλείας του αεροδρομίου «Νίκολα Τέσλα» στο Βελιγράδι είχε καταγράψει τον Σλοβένο ρέφερι, Ματέι Μπολτάουζερ να κλέβει κολόνια αξίας 221 ευρώ, με την Euroleague να έρχεται σχεδόν δέκα μήνες μετά να τιμωρήσει τον διαιτητή.

Συγκεκριμένα, η Euroleague Basketball αποφάσισε να αποκλείσει τον 50χρονο ρέφερι για έναν χρόνο από όλες τις διοργανώσεις της (Euroleague/Eurocup), με την συγκεκριμένη εξέλιξη να προκύπτει κατόπιν σχετικής πειθαρχικής διαδικασίας.

Ωστόσο, ο Σλοβένος διαιτητής θα έχει ενδεχομένως δικαίωμα να «ξανασφυρίξει» από την σεζόν 2025-2026, αλλά αυτό θα το αποφασίσει με σιγουριά η διοργανώτρια αρχή πριν από την έναρξη της επόμενης αγωνιστικής περιόδου, όταν γίνει και το αντίστοιχο κατάλληλο συμβούλιο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.