Ερυθρός Αστέρας: Χάος με τα εισιτήρια για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό

Ερυθρος
Ο Ερυθρός Αστέρας είναι υποχρεωμένος να δώσει τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό στη Hala Pionir (1/11) και το πρόβλημα που δημιουργείται είναι τεράστιο αφού οι «ερυθρόλευκοι» έχουν πουλήσει περισσότερα εισιτήρια διαρκείας από τη χωρητικότητα της ιστορικής αρένας του Βελιγραδίου!

Ο Ερυθρός Αστέρας δίνει τους εντός έδρας αγώνες του στην Αδριατική Λίγκα και στη EuroLeague στην Beogradska Arena ωστόσο το 250άρι τουρνουά τένις που θα διεξαχθεί στο Βελιγράδι υποχρεώνει τους «ερυθρόλευκους» να αλλάξουν προσωρινά έδρα.

Συγκεκριμένα, η Beogradska arena θα φιλοξενήσει το 250άρι τουρνουά το διάστημα 2-9 Νοεμβρίου, υποχρεώνοντας τον Ερυθρό Αστέρα να αλλάξει έδρα και να μετακομίσει στην ιστορική Hala Pionir (νυν «Aleksandar Nikolic Hall»).

Το ζήτημα έχει να κάνει με το γεγονός ότι έχει διαθέσει περισσότερα από 10.500 εισιτήρια διαρκείας για τη σεζόν 2024/25 και η Hala Pionir δεν μπορεί να φιλοξενήσει περισσότερους από 8.000 οπαδούς!

«Το τουρνουά τένις προκάλεσε χάος στο καλεντάρι μας! Προσπαθήσαμε να το μετακινήσουμε, σώσαμε κάπως την κατάσταση, αλλά η Παρτιζάν θα πρέπει να δώσει ένα παιχνίδι στην Pionir. Ο αγώνας με τη Μονακό θα διεξαθχεί το βράδυ της 30ής Νοεμβρίου, αλλά τα δύο γήπεδα τένις που έχουν στηθεί στην Beogradska arena θα τοποθετηθούν στις 28/10. Ο Ερυθρός Αστέρας αντιμετωπίζει ακόμη μεγαλύτερο πρόβλημα» εξήγησε στη Mozzartsport ο διευθυντής του γηπέδου, Γκόραν Γκρμπόβιτς.

 

Οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετωπίζουν πρόβλημα στις αναμετρήσεις με τον Παναθηναϊκό (1/11) και την Άλμπα Βερολίνου (7/11) για την Ευρωλίγκα ενώ μεσολαβεί η εντός έδρας αναμέτρηση με την Τσεντεβίτα Ολίμπια (4/11)για την Αδριατική Λίγκα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.