Πρόεδρος Σερβίας: «Η Παρτιζάν και ο Ερυθρός Αστέρας έχουν τη μεγαλύτερη κρατική υποστήριξη στην Ευρώπη»!

Ο Αλεκσάνταρ Βούτσιτς μίλησε για τα χρέη των σερβικών ομάδων
Ο Πρόεδρος της Σερβίας, Αλεκσάνταρ Βούτσιτς, αναφέρθηκε στο κρατικό χρήμα που λαμβάνουν ο Ερυθρός Αστέρας και η Παρτιζάν σε σύγκριση με τα υπόλοιπα κλαμπ που συμμετέχουν στη EuroLeague.

Ο Ερυθρός Αστέρας και η Παρτιζάν στηρίζουν εν πολλοίς τα μπάτζετ τους στο ticketing και τις κρατικές επιχορηγήσεις που λαμβάνουν ανά σεζόν από τη σερβική κυβέρνηση.

Το κρατικό χρήμα που μπαίνει στα ταμεία των δυο μεγάλων ομάδων του Βελιγραδίου επιτρέπει να γίνονται σημαντικές κινήσεις τα τελευταία χρόνια και ο Πρόεδρος της Σερβίας, Αλεκσάνταρ Βούτσιτς, παραδέχτηκε πως δεν υπάρχει άλλο κλαμπ στην Ευρώπη με μεγαλύτερη κρατική υποστήριξη!

«Έχουμε επιτυχίες στον αθλητισμό. Οι δύο μεγάλες ομάδες μπάσκετ της Σερβίας, ο Ερυθρός Αστέρας και η Παρτιζάν ανήκουν στις κορυφαίες της Ευρώπης. Δεν υπάρχει ούτε ένας σύλλογος στην Ευρώπη που να λαμβάνει μεγαλύτερη κρατική υποστήριξη από τον Ερυθρό Αστέρα και την Παρτιζάν. Ούτε ένας!» παραδέχτηκε μιλώντας στο TV Prva.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.