Ναν για το αν νιώθει ο καλύτερος παίκτης στην Ευρώπη: «Γνωρίζετε την απάντησή μου»

Ναν για το αν νιώθει ο καλύτερος παίκτης στην Ευρώπη: «Γνωρίζετε την απάντησή μου»

Newsroom
Κέντρικ Ναν
Ο Κέντρικ Ναν όταν ρωτήθηκε για το αν είναι ο καλύτερος παίκτης στην Ευρώπη, αρχικά χαμογέλασε και στη συνέχεια στάθηκε στην αυτοπεποίθησή του.

Αν μη τι άλλο ο μεγάλος πρωταγωνιστής του ντέρμπι στο Φάληρο δεν ήταν άλλος από τον Κέντρικ Ναν. Ο Αμερικανός γκαρντ έκανε τα... πάντα στο ΣΕΦ με 25 πόντους και οδήγησε τον Παναθηναϊκό στην εκτός έδρας νίκη απέναντι στον Ολυμπιακό.

Μετά το τέλος του αγώνα και της σπουδαίας του εμφάνισης, ρωτήθηκε για το αν νιωθει ο καλύτερος παίκτης στην Ευρώπη: «Γνωρίζετε την απάντησή μου. Έχω μεγάλη αυτοπεποίθηση, θέλω να το αποδεικνύω κάθε βράδυ και να δίνω ενέργεια στους συμπαίκτες μου».

Αναφορικά για την προετοιμασία του πριν από τα ματς είπε ότι «κάνω την ίδια προετοιμασία πριν από τα παιχνίδια. Είμαστε έτοιμοι να παίζουμε κάθε παιχνίδι. Η ομάδα χτίζει τη χημεία της, σήμερα ήμασταν σκληροί στην άμυνα και στην επίθεση» ενώ για το αν υπάρχει η χημεία στην ομάδα από πέρυσι, ανέφερε: «Όχι η χημεία χτίζεται τώρα. Έχουμε κάποιους νέους παίκτες στην ομάδα και δουλεύουμε πάνω σε αυτό».

Αναφορικά με τον Λορέντζο Μπράουν, ο Κέντρικ Ναν είπε ότι «είναι δύσκολο για τους αντιπάλους να σχεδιάσουν κάποιο πλάνο πάνω σε αυτόν, όπως γίνεται και με εμένα. Δεν υπάρχουν πολλοί παίκτες σαν αυτόν. Παίρνει κάποια σουτ και κάνει καλή δουλειά» και κατέληξε σε ερώτηση για τη σημασία της νίκης σε αυτό το ντέρμπι. «Ήταν πολύ σημαντική. Θα τους αντιμετωπίσουμε ξανά και θα προετοιμαστούν διαφορετικά. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι» .

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.