Σακιέλ ΜακΚίσικ: «Δύσκολο να μένεις εκτός με τον Παναθηναϊκό, αλλά έχουμε πίστη στον κόουτς» (vid)

Newsroom
c
Οι δηλώσεις του Σακιέλ ΜακΚίσικ ενόψει του αγώνα του Ολυμπιακού με την Ρεάλ Μαδρίτης (29/10, 21:15, Novasports Prime) για την έκτη αγωνιστική της EuroLeague.

Μετά την απουσία του από το ματς με τον Παναθηναϊκό AKTOR λόγω περιορισμού ξένων, ο Σακιέλ ΜακΚίσικ θα βρίσκεται και πάλι στη διάθεση του Γιώργου Μπαρτζώκα ενόψει της εντός έδρας αναμέτρησης με την Ρεάλ Μαδρίτης (29/10, 21:15, Novasports Prime) στο πλαίσιο της έκτης αγωνιστικής της EuroLeague.

Ο Αμερικανός γκαρντ/φόργουορντ έκανε δηλώσεις για την Media Day πριν το παιχνίδι με τους Μαδριλένους, τονίζοντας μεταξύ άλλων την πίστη και την εμπιστοσύνη του στον Έλληνα τεχνικό και την φιλοσοφία του. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για το παιχνίδι με την Ρεάλ Μαδρίτης: «Η Ρεάλ έχει πάντα πάρα πολύ καλή ομάδα, έχει εντυπωσιακούς παίκτες, όπως κι εμείς, ελπίζω να είναι ένα διασκεδαστικό παιχνίδι κι η ατμόσφαιρα να είναι ανάλογη της ποιότητας του παιχνιδιού. Με αυτές τις ομάδες που έχουν τέτοια ρόστερ, αυτά που κρίνει τα παιχνίδια είναι όσα συμβαίνουν κατά τη διάρκεια των αγώνων. Είναι το ποιος βάζει τα σουτ και ποιος χάνει τα σουτ. Αν βάζουμε τα σουτ είμαστε και πάλι η καλύτερη ομάδα, αν χάνουμε τα σουτ όλοι πρέπει να φύγουν από την ομάδα... Δεν ξέρω... Είμαι πολύ καιρό στην ομάδα και ξέρω πώς πάνε αυτά τα παιχνίδια, ελπίζω να είμαστε εμείς αυτοί που θα πάρουμε τη νίκη».

Για το ότι δεν έπαιξε στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό: «Το ματς αυτό το παρακολούθησα από την άκρη του πάγκου. Για μένα είναι δύσκολο να το δω από αυτή τη θέση, όμως αυτή ήταν η απόφαση του κόουτς. Πήγε με τους παίκτες που θεωρούσε ότι ήταν απαραίτητο να πάρει. Όταν είσαι παίκτης, προσπαθείς να καταλάβεις τι πήγε λάθος, όμως ο κόουτς ξέρει καλύτερα, έχει μεγάλη εμπειρία και εμείς έχουμε πίστη σε αυτόν. Έχει την ίδια φιλοσοφία, ξέρει τι κάνει, οπότε είναι θέμα και των παικτών να καταλάβουμε τι πρέπει να κάνουμε στο παρκέ».

 

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.