Τσους Ματέο: «Εγγυώμαι ότι στο τέλος ο Ολυμπιακός θα είναι στα ψηλά της βαθμολογίας»

Newsroom
z
Οι δηλώσεις του Τσους Ματέο ενόψει του αγώνα της Ρεάλ Μαδρίτης με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ την Τρίτη (29/10, 21:15, Novasports Prime) για την έκτη αγωνιστική της EuroLeague.

Παρά το γεγονός ότι είναι καινούρια ομάδα όπως υποστήριξε, ο Τσους Ματέο μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Ολυμπιακό.

Ο Ισπανός τεχνικός της Ρεάλ Μαδρίτης έκανε δηλώσεις στο πλαίσιο της αναμέτρησης με τους Πειραιώτες στο ΣΕΦ την Τρίτη (29/10, 21:15, Novasports Prime) για την έκτη αγωνιστική της EuroLeague, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως στο τέλος της σεζόν ο Ολυμπιακός θα βρίσκεται στα υψηλά πατώματα της βαθμολογικής κατάταξης. Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Πρέπει να δώσουμε αρκετή προσοχή στον αντίπαλο, που πάντα είναι πολύ συμπαγής. Είναι μία σπουδαία ομάδα και συνήθως στις τελικές φάσεις της EuroLeague. Λόγω του ρόστερ της παράδοσης, της ιστορίας και του επιπέδου του παιχνιδιού, θα είναι σίγουρα ψηλά. Το αντιμετωπίζουμε σκεπτόμενοι μόνο για το τι έρχεται αύριο και όχι για την εβδομάδα.

Έχουμε παίξει καλύτερα και τα έχουμε πάει πολύ καλύτερα αμυντικά. Θα είναι μία δύσκολη και μεγάλη χρονιά. Πρέπει να φτάσουμε στο σημείο που πρέπει να είμαστε σε καλή φόρμα να αντιμετωπίσουμε αποφασιστικά τα ματς. Τώρα πρέπει να είμαστε όσο πιο ψηλά γίνεται για να πάρουμε τα πλεονεκτήματα που έρχονται έχοντας μία καλή regular season.

 

Κάθε χρόνο έχω μία αίσθηση ότι είμαστε στην πιο διασκεδαστική και δύσκολη EuroLeague, αλλά κάθε χρόνο είναι πραγματικά δύσκολα. Απαιτεί μεγάλη προσπάθεια από εμάς και είναι δύσκολο να ανταγωνιστείς στο υψηλό επίπεδο, επειδή υπάρχουν αντίπαλοι που είναι φαινομενικά χαμηλά, αλλά δεν είναι. Ερχόμαστε στην Αθήνα με την ίδια ομάδα, όπως τις τελευταίες μέρες. Δεν υπάρχουν νέες εξελίξεις.

Ο Ολυμπιακός είναι μία κανονική και λογική εξέλιξη μίας σπουδαίας ομάδας, που έχει καινούργιους παίκτες. Ο Βεζένκοβ δεν είναι καινούργιος, επειδή ήταν εκεί πριν, αλλά υπάρχουν άλλοι που είναι πολύ σημαντικοί και πρέπει να προσαρμοστούν σε μία δυναμική ομάδα και χρειάζεται χρόνο. Υπάρχει ένας αντίπαλος που πάντα κάνει τα πράγματα δύσκολα, ανεξάρτητα από τη στιγμή εγγυώμαι ότι θα είναι στα ψηλά του βαθμολογικού πίνακα στο τέλος της σεζόν».

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.