Ολυμπιακός: Μόλις 100 εισιτήρια διαθέσιμα για το ματς με την Μονακό

Ολυμπιακός: Μόλις 100 εισιτήρια διαθέσιμα για το ματς με την Μονακό

Newsroom
ΣΕΦ
Κατάμεστο αναμένεται να είναι στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Μονακό για την 32η αγωνιστική της Euroleague.

Δεν θα πέφτει... καρφίτσα στο ΣΕΦ ενόψει του αγώνα των «ερυθρολεύκων» κόντρα στη Μονακό του Βασίλη Σπανούλη.

Ο άλλοτε εμβληματικός αρχηγός του Ολυμπιακού θα επισκεφθεί για πρώτη φορά το φαληρικό παλέ ως προπονητής της Euroleague και θα κληθεί να αντιμετωπίσει την ομάδα με την οποία κατέκτησε δύο φορές το βαρύτιμο τρόπαιο.

Όπως ενημέρωσε η ΚΑΕ Ολυμπιακός έχουν μείνει μόλις 100 εισιτήρια απούλητα, όπερ και σημαίνει ότι είναι ζήτημα χρόνου να ανακοινωθεί και το sold out.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.