Σορτς: «Το να κερδίζεις εδώ μέσα τον πρωταθλητή, σε αυτή την ατμόσφαιρα, σου δίνει ώθηση»

Ο Τι Τζέι Σορτς πραγματοποίησε μια συγκλονιστική εμφάνιση στο ΟΑΚΑ, στη νίκη της Παρί επί του Παναθηναϊκού με 101-98. Ο γκαρντ των Παριζιάνων σκόραρε 20 πόντους με 6/12 δίποντα, 1/4 τρίποντα, είχε 14 ασίστ και άλλα 9 ριμπάουντ, χάνοντας για ένα το triple double. Γεγονός το οποίο... πονάει όπως τόνισε στις δηλώσεις του.
Οι δηλώσεις του Σορτς
Για τη νίκη της Παρί: «Ήταν μια τεράστια νίκη, κάθε νίκη μετράει, αφού όλοι ξέρουμε πως είναι η βαθμολογία. Το να κερδίζεις εδώ μέσα τον πρωταθλητή, σε αυτή την ατμόσφαιρα, σου δίνει ώθηση. Δεν τα παρατάμε. Απαντήσαμε μετά την δύσκολη ήττα από τη Φενέρ και είναι πολύ μεγάλο αυτό που πετύχαμε. Θα συνεχίσουμε να παλεύουμε μέχρι το τέλος».
Για το ότι έχασε το triple double για ένα ριμπάουντ: «Πονάει λίγο, ήθελα ένα ριμπάουντ ακόμα. Απλά προσπαθώ να βοηθώ την ομάδα μου να κερδίζει».
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.