EuroLeague: Πρωτοβουλία της FIBA να συμμετάσχει στο board με Ζαγκλή, Γκαρμπαχόσα

Ο Ζαγκλής για Γκάλη
Ο Γενικός Γραμματέας της FIBA, Ανδρέας Ζαγκλής, και ο πρόεδρος της FIBA Europe, Χόρχε Γκαρμπαχόσα, θα συμμετάσχουν στο Διοικητικό Συμβούλιο της EuroLeague τη Δευτέρα 7/4.

Οι διεργασίες στο ευρωπαϊκό μπάσκετ βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη και η τελευταία σημείωση αφορά την πρωτοβουλία της FIBA να συμμετάσχει στο Διοικητικό Συμβούλιο της EuroLeague που θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 7/4.

Έτσι, ο Γενικός Γραμματέας της FIBA, Ανδρέας Ζαγκλής, και ο πρόεδρος της FIBA Europe, Χόρχε Γκαρμπαχόσα, θα δώσουν το παρών διαδικτυακά στο board της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Στο Δ.Σ. της EuroLeague θα συζητηθεί, μεταξύ άλλων, η απόφαση για την είσοδο επενδυτή, με την υποψηφιότητα της BC Partners να είναι πιο ισχυρή. Ο επενδυτής θα μπει με εξαγορά του 30% των μετοχών της ECA με ποσό που ξεπερνάει τα 300 εκατομμμύρια ευρώ.

Μπείτε στο κανάλι του Gazzetta στο Viber για να μην χάνετε το κορυφαίο περιεχόμενο.
gazzetta-viber

Με το ΝΒΑ και τη FIBA να διερευνούν την αγορά για τη δημιουργία νέας λίγκας στο επόμενο διάστημα (πιθανότατα από την σεζόν 2026-27), το board της EuroLeague είναι πιθανό να αποφασίσει την αύξηση των ομάδων από 18 σε 20, στο πλαίσιο της επιπλέον ισχυροποίησης της διοργάνωσης με περισσότερα ματς και κατ' επέκταση περισσότερα έσοδα για τις ομάδες

 

Ο Ανδρέας Ζαγκλής και ο Χόρχε Γκαρμπαχόσα θα συμμετάσχουν με πρόθεση να ενημερώσουν για τις κινήσεις που γίνονται από την άλλη πλευρά ή ενδεχομένως να προτείνουν συνεργασία.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.